Yasemin Aydın’la Her Şeyi Konuşalım başlıyor

Kanal T’de hazırlayıp sunduğu programlarla hemşerilerinin gönlünde taht kuran Yasemin Aydın, yeni programı ile 6 Kasım Çarşamba akşamı 19.15’te Kanal T ekranlarında sizlerle buluşacak.

Yasemin Aydın’la Her Şeyi Konuşalım başlıyor

Yöremizin yetiştirdiği başarılı TV Programcısı ve sunucu Yasemin Aydın, yeni yayın döneminde de hemşerileriyle buluşmaya devam edecek.

 

Kanal T ekranlarında yayınlanan “Yasemin Aydın ile Her Şeyi Konuşalım” programının yapımcısı ve sunucusu Yasemin Aydın, Bölgemizin kaybolmaya yüz tutmuş tarihini, kültürünü, örfünü, adetlerini, gelenek ve göreneklerini ekranlara taşımaya devam edecek.

 

Çarşamba akşamları yayınlanacak olan programıyla hemşerileriyle buluşacak olan Aydın; “Kaybetmeye yüz tutmuş örf ve adetlerimizi yeni nesil gençlerimize anlatmak ve aşılamak istiyoruz. Tarihimizde kalan güzel anıları yeni nesle aktarmak düşüncesiyle bu programı hazırlamak istedim. İnşallah izleyicilerimizin beğeneceği programlara imza atacağız. Tüm hemşerilerimizi ekran başına davet ediyorum” diye konuştu.

 

6 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak ilk programda Sultan Murat Yaylasında çekilen eşsiz görüntüler izleyicilerin beğenisine sunulacak.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Selman akyüz
Selman akyüz - 10 yıl Önce

Helal olsun soluksuz izletik ailece

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24