Yaşar’dan Müdür Erinmez’e ziyaret

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Denizbank Of Şube Müdürlüğüne atanan Abdülkadir Erinmez’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yaşar’dan Müdür Erinmez’e ziyaret

Müdür Filiz Yıldız’ın emekliye ayrılmasıyla boşalan Denizbank Of Şube Müdürlüğüne Abdülkadir Erinmez atandı.

 

Müdür Erinmez’i makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Erinmez’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

Bölgeye yabancı olmadığını ifade eden Erinmez; “Bafra doğumluyum. KTÜ mezunuyum ve Trabzon’da görev yaptım. Şimdi de Of’a atandık. Müşterilerimize en güzel hizmeti en kaliteli bir biçimde verebilmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Abdülkadir Erinmez Kimdir?

1973 yılında Samsun Bafra’da doğan Erinmez, KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Garanti Bankası’nda çalışma hayatına başlayan Erinmez, Samsun ve Ordu Şubelerinde görev yaptıktan sonra Koçbank-Yapı Kredi Bankası’nın birleşimi esnasında Trabzon Şubesi’ne geçiş yaptı. Çorum ve Kayseri illerinde Yapı Kredi Bankası Müdürlüğü görevinin ardından HSBC Bank’a geçiş yapan Erinmez, Çorum Şubesinin müdürlüğü görevini yürüttü. Evli ve iki kız çocuk babası olan Erinmez, son görevi olan Denizbank Of Şube Müdürlüğüne atandı.

 

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

OF İLÇESİNE HOŞ GELDİNİZ VE GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24