Yaşar ve Yılmaz’dan Atalay’a ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz ile birlikte Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Oflu Hemşerimiz Mehmet Atalay’ı ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular.

Yaşar ve Yılmaz’dan Atalay’a ziyaret

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni olan Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Of Kaymakamlık Özel Kalemi ve Dernek Üyesi Nihat Yılmaz ile birlikte BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay’ı Trabzon’daki Makamında ziyaret ettiler.

 

Of’un yetiştirdiği önemli bürokratlardan biri olan Atalay, fırsat buldukça Trabzon’a ve Of’a gelerek sorunlar ve çözüm önerileriyle yakından ilgileniyor.

 

1961 yılında kurulan Basın İlan Kurumu’nun kısa bir süre öncesine kadar çok az sayıda ilde şube müdürlüğü bulunmaktaydı. Atalay’ın Genel Müdürlüğe atanmasının ardından şube sayısı hızla artmaya başladı. Resmi İlanların yayınlatılmasına aracılık ederek ilanları yayınlayan gazeteleri denetleyen ve ilanların sağlıklı bir şekilde kamuoyuna ulaşmasını sağlayan Basın İlan Kurumu, 36 ilde şube açarak büyük bir başarı sağladı.

 

Atalay’ın başarılı çalışmaları ile gurur duyduklarını dile getiren Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar; “Bir Oflu olarak Sayın Genel Müdürümüzün başarılı çalışmalarından her dönem gurur duyduk. Gerek Gençlik ve Spor’daki görevi döneminde ve gerekse şimdiki görevinde hep başarılarıyla anılıyor. Biler de onun izinden giderek gelecekte de Of’tan başarılı gazeteciler ve başarılı bürokratlar yetişmesi için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü döneminde bölgemize önemli alt yapı ve tesisler kazandıran Atalay, kazanımların gençliğin hizmetinde kullanılmasının önemli olduğunu belirterek; “Bizlerden önceki dönemlerde bırakın ilçeleri, birçok ilde tesis bulma şansınız yoktu. Başlattığımız çalışmaların önemi bugün daha iyi anlaşılıyor. İnşallah bu tesisler Gençliğimizin ve halkımızın hizmetine sunulur ve sürekli olarak istifade edilir. Eğer o tesisler kullanılmayacaksa yapılmasının bir anlamı olmaz” dedi.

 

Sohbetin ardından Başkan Yaşar, Genel Müdür Atalay’a Of Medya Derneği olarak Of’ta görev yapan Medya çalışanları ile bir kahvaltı buluşması gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Davet nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Atalay, bu buluşmayı en kısa sürede gerçekleştirmek için program yapılmasını istedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24