Yalı Caddesi yenileme çalışması tamamlandı

Of Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında Of Merkez Yalı Caddesi’nin altyapısı yenilenerek parkeleri değiştirildi.

Yalı Caddesi yenileme çalışması tamamlandı

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Of Merkez Yalı Caddesi yenilendi.

 

Mart ayında başlayan çalışmalar neticesinde caddenin alt yapı elemanları yenilendi. İçme suyu hattı değiştirildi ve parkeleri yenilendi.

 

ARAÇ TRAFİĞİNE AÇILMAYACAK

Araç trafiğine kapalı olan caddede yenileme çalışmaları esnasında her iki tarafa da yaya kaldırımı yapılarak orta bölüm araç geçişine uygun olarak düşük seviyede yapıldı. Caddede elektrik hatları daha önceden yer altına alınmış ve sokak aydınlatma direkleri yenilenmişti.

 

Çalışmalar öncesinde esnafı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, cadde esnafı ve cadde sakinlerinin istekleri doğrultusunda caddenin araç trafiğe açılmayacağını ve çalışmalar öncesinde olduğu gibi caddenin araç trafiğine kapalı olacağını belirtti.

 

Çalışmalar kapsamında caddeye bağlantılı ara sokakların da alt yapı elemanları yenilerek parkeleri Yalı Caddesi ile bütünsel hale getirildi.

 

OF HİZMETE DOYACAKTIR

Of için faydalı ve güzel işlere imza atmak için mücadele ettiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu;"İlçemizi daha güzel bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızla cadde ve sokaklarımızı modern ve halkımızın kullanımına uygun bir yapıya kavuşturuyoruz. Halkımıza yönelik olarak başlattığımız tüm çalışmalarımızla Of hizmete, yatırıma doyacaktır. Birlik ve beraberlik içinde yürüdüğümüz zaman aşamayacağız hiç bir engel yoktur. Hedefimiz Of’u yaşanır bir ilçe haline getirmektir" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24