Yakup Türköz’ün Özel Öğrencilerinden Özel Sergi

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, okul bünyesinde bulunan atölyelerde ürettikleri birbirinden güzel ürünleri öğretmenlerinin ve öğrencilerin beğenisine sundu.

Yakup Türköz’ün Özel Öğrencilerinden Özel Sergi

Of’un Cumapazarı Mahallesi’nde bulunan Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu, özel eğitim öğrencilerini hem eğitiyor hem de meslek becerilerini geliştirmeye devam ediyor.

Okulda eğitim gören öğrenciler, okul bünyesinde bulunan atölyelerde yıl boyunca ürettikleri birbirinden güzel ürünleri açtıkları yılsonu sergisi ile öğretmenlerinin ve öğrencilerin beğenisine sundu.

Okulun her türlü ihtiyacını karşılamada ve öğrencilere daha iyi şartlarda eğitim sunma adına büyük bir özveri ve gayret gösteren Okul Müdürü Mustafa Akyıldız, yaptığı açıklamada emekleri nedeniyle öğrencilerini kutladı.

Özverili çalışmalarıyla öğrencilerin yetişmesine ve gelişmesine özen gösteren okul öğretmenlerine teşekkür eden Akyıldız; “Okulumuz, salgın hastalık döneminde dahi üretime devam etti. Okulumuzda bulunan Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesi, Seramik ve Cam Teknolojisi Atölyesi, El Sanatları Atölyesi ile Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Atölyelerinde üretilen birbirinden güzel ürünler, açtığımız yıl sonu sergisi ile tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerin beğenisine sunuldu. Onları en güzel şekilde yetiştirmek için büyük özveri ve gayret gösteren öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar bizim en özel öğrencilerimiz. Onları sadece eğitmiyoruz. Onların meslek edinmelerine ve geleceklerine yön vermeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24