Vehbi Koç; Proje ve hizmet adamıyım

AK Parti Trabzon 5.sıra Milletvekili adayı Oflu hemşerimiz Vehbi Koç, Of’tan başladığı seçim çalışmaları kapsamında Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı, Köprübaşı ve Sürmene’yi adım adım dolaşarak seçmenlerle buluşuyor.

Vehbi Koç; Proje ve hizmet adamıyım

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’nin Trabzon 5.sıra adayı olan Oflu hemşerimiz Vehbi Koç, seçim çalışmalarını hızlı bir başlangıç yaptı.

 

İlk ziyaretlerine Of’tan başlayan Koç, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için hem Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a hem de Cumhur İttifakına destek istedi. 

 

İkinci gün ziyaretine Sürmene’de başlayan Koç, Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve partililerle birlikte Sürmene’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek kendilerinden destek istedi.

 

İftarı Köprübaşı’nda vatandaşlarla birlikte açan Koç, iftarın ardından esnaf ve vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

 

Programın 3.gününde Dernekpazarı ve Çaykara İlçelerini ziyaret eden Vehbi Koç, Çaykara ve Dernekpazarı’nda kamu kurumlarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

 

31 Mayıs Çarşamba günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Of Hükümet Konağı açılış törenine katılan Vehbi Koç, Soylu’nun mitingi öncesinde Of halkına seslenerek 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

 

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Koç, gündüz programlarının ardından akşamları ise düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla birlikte oruç açıyor.

 

Ben Proje ve Hizmet adamıyım

Of, Hayrat, Çaykara, Hayrat, Dernekpazarı, Köprübaşı ve Sürmene’de ulaşmadık nokta bırakmayacaklarını ifade eden Koç; “Trabzon’u 10 sene sonra tanıyamayacaksınız. Demir yolu ve oto yol gibi alt yapılar olduğu zaman yatırım gelecektir. Ulaşım bir yer için çok önemlidir. Trabzon büyük yatırımlar almaya müsait. Turizm Allah’ın verdiği bir özellik. Bunları yaparken dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Yeni nesil de inşallah bizim yapmadıklarımızı yapacak. Gençler dünyanın neresinde ne var, nasıl gelişiyor takip ediyorlar. Bizler sadece onların önünü açacağız, cesaret vereceğiz. Türkiye’nin bütün vilayetlerinin büyükşehir olması lazım. Ben proje ve hizmet adamıyım. Karadeniz’de Karasu’da tersaneler yapıldı. Samsun’da yapıldı,  Ünye’de ve Çamburnu’nda yapıldı. En azından balıkçıların çalıştığı kısım iyi durumda. 100 gemi yapılacak müjdesi verdi Tayyip bey. Bu proje bizim projemiz. Ortak şirket kuruldu. Projenin mimarı ben ve Salih Zeki Çakır’dır. Yapılacak olan projelerle Trabzon zenginleşecek. Biz çalışmak için varız. Trabzon’un duruşunu, karakterini, kültürünü, yerine göre şivesini bile temsil edeceğiz. Trabzon’un zaman kayıplarını telafi etmenin yoluna bakacağız. Trabzon şehzadeler şehri. Trabzon’un sigortasının atmaması lazım. Gaziantep, Erzurum ve Trabzon Türkiye’nin sigortasıdır” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 6 yıl Önce

ALLAH YOLUNU AÇIK EDER İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24