Vatanseverliğin patentini cumhur ittifakı aldı

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının Aralık ayı ilçe divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, vatanseverliğin patentini Cumhur ittifakının aldığını ve iktidarın kendileri dışındakilere zillet demeye başladığını söyledi.

Vatanseverliğin patentini cumhur ittifakı aldı

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının Aralık ayı ilçe divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, vatanseverliğin patentini Cumhur ittifakının aldığını, iktidarın kendileri dışındakilere zillet demeye başladığını ve bunun kendileri için fayda değil zarar getireceğini söyledi.

Ülkemizin en önemli gündemlerinden birinin ekonomi olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Şu an ülkemizin gündemi ekonomi kurdaki dalgalanmalar, inişler ve çıkışlar. Maalesef iktidardakiler ekonomiyi ört pas etmek için halen algı yapmaya çalışıyorlar. Sanki vatanseverliğin patentini cumhur ittifakı aldı. Onun dışındakiler zillet ittifakı HDP, CHP, PKK diyorlar ve halen Erbakan hocamızın kemiklerinin sızlamasından bahsediyorlar. Oysa Erbakan hocamızın kemiklerini kendileri sızlatmakla kalmıyor, çekinmeden arkasından iftira atıyorlar.” diyerek Erbakan hocanın şu videolarını katılımcılara izletti.

İNSANLIĞIN SELAMETİ İÇİN HERKESLE GÖRÜŞÜRÜZ

Milli Görüş’ün tek siyasi temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu ve hedefinin bütün insanlığın saadeti olduğunu sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Muratoğlu, “Bizler Saadet Partisi olarak ana hedefimiz bütün insanlığın saadeti için mücadele ederek Rabbimizin rızasını kazanmaktır. Bunun için kim olursa olsun, hangi parti olursa olsun onunla görüşür davamızı anlatırız. Ülkemizin selameti içinde hangi parti olursa olsun ideallerimizden vazgeçmemek şartıyla işbirliği yapar bu milletle hizmet ederiz. Kiminle işbirliği yaparsak yapalım biz onlardan olmayız, onları bizim ideallerimize uymaya davet ederiz. Kesinlikle ideallerimizden vazgeçmeden, taviz vermeden yaparız.” diyerek Erbakan hocanın seçim işbirliği ve ittifaklarla ilgili videolarını izletti.

ERBAKAN HOCAMIZIN KEMİKLERİNİ KİM SIZLATTI?

Kendilerine zillet diyerek kimlerle birlikte olduklarını sürekli dillendiren iktidarın, kimlerle olduğunu anlasınız söyleyecek söz bulamazsınız diyen Muratoğlu, “Kendileri dışındakileri zillet, illet, vatan düşmanı gibi gösteren iktidar sahipleri maalesef hiç aynaya bakmıyor. Daha birkaç gün önce Türk Yahudi Toplumu ve İslam Ülkeleri Hahamlar İttifakı ile Külliyede bir araya gelen Sayın Cumhurbaşkanı, onların övgüleri ile kutsanırken ve onlardan 7 kollu şamdan hediyesini! alırken Erbakan hocamızın kemikleri sızlamadı mı?

KİM KİMİN DOSTU?

Acaba şu kutsama mesajı bizim genel Başkanımız için yapılsaydı bize ne derlerdi? Bakın Yahudiler Sayın Erdoğan’ı hangi mesajla kutsadı: "Tanrı, yüce Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Başkanı Ulu Efendimiz Erdoğan’ı korusun, boy verdirsin, yardım etsin, üstlere taşısın, şanını yüceltsin." Bu kutsama devlet ilişkilerinden dolayı ise, bu güne kadar ki Ülkemizi yöneten Başbakanlar, Cumhurbaşkanları bu şekilde neden kutsanıp ödüller verilmedi? Eğer değilse geriye kalan dostluk Yüce Rabbimiz tarafından yasaklanmış mı? Hatta onlardan olmadan seni kabul etmezler diye uyarılmadık mı? “ sorularını sorarak vicdan sahibi herkesi bu konularda düşünmeye davet etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24