Vali Yavuz Demokrasi nöbetinde

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Meydan Parkında devletimizin ve milletimizin birliğine kast eden hainlere karşı tepki gösteren vatandaşların “Demokrasi Nöbetine” destek vermeye devam ediyor.

Vali Yavuz Demokrasi nöbetinde

Demokrasi nöbetinin 14. Gününde Meydanda toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk Bayraklarıyla sloganlar atıp, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi.

 

15 Temmuz gecesinden beri gece gündüz demeden nöbete devam eden Trabzonluları yalnız bırakmayan Vali Yavuz, alanda vatandaşlarla bir araya gelerek çocuklarla ve yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenerek demokrasi nöbetine verdikleri destek nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

 

Darbe girişimini reddederek devletinin yanında olduğunu gösteren, gece gündüz demeden demokrasi nöbetini sürdüren ve ilk günden beri aynı kararlılıkla Milli iradeye sahip çıkan Trabzonlulara bu duruşlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yavuz, Türk Bayraklarıyla demokrasi nöbetine destek veren Arap turistlere de teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Vali Yavuz, meydanda toplanan kalabalığa hitap ederek,”Bizde bu vatan, bu bayrak ve bu devlet sevgisi olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti asla bölünmeyecektir. Dünya, 15 Temmuz gecesi Türk Milletinin kalkışıma vermiş olduğu tepkiyi görünce irkilmiştir. Bu milletle yiğitlik meydanında, er meydanında mücadele edemeyeceklerinin farkına varmışlardır. Milletimizin ilk günden beri aynı kararlılıkla milli iradeye sahip çıkan siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

 

Bizler farklılığımızı ispat etmek zorunda değiliz; ancak anlamayana da bu şekilde anlatmak durumundayız. Onun için meydanlar boş kalmasın. İkinci bir emre kadar 7’den 77’ye durmadan sabaha kadar nöbete devam edeceğiz” dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 8 yıl Önce

SAYIN VALİM ALLAH DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE BİR ZEVAL VERMESİN YOLUMUZ AÇIK OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24