Vali Ustaoğlu Of’ta yapılan kamu yatırımlarını inceledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Of’ta yapım devam eden kamu yatırımlarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu Of’ta yapılan kamu yatırımlarını inceledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Of’ta yapım devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Trabzon Alay Komutanı Albay Osman Sırma, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Gençli ve Spor Müdürü Birdal Öztürk ile birlikte Of’a gelen Vali Ustaoğlu’na Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk de eşlik etti.

İlk ziyaretini Sıraağaç Mahallesi’ne yapan Vali Ustaoğlu, mahallede yapımı devam eden Çakıroğlu Konağı restorasyon çalışması ile Mahalle Camii restorasyon çalışmalarını inceledi.

Kısa bir süre önce faaliyete geçen Of Jandarma Komutanlığı ile Of İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, Jandarma ve Emniyet personellerine görevlerinde başarılar diledi.

Bakım onarım çalışmaları devam eden Of Kapalı spor Salonu ile Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda da incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapımı devam eden Yeni Of Devlet Hastanesi inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal’dan bilgiler aldı.

Düzenleme çalışmaları devam eden Solaklı Vadisi Rekreasyon projesinin çalışmalarını da denetleyen Vali Ustaoğlu, pazar yerini de ziyaret ederek pandemi ile mücadele kapsamında alınan önlemleri denetledi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021, 00:19

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24