Ulusoy’un teniscileri şampiyonluğu bırakmıyor

OF HMB Ulusoy EML öğrencileri, Trabzon’da düzenlenen Kort Tenisinde şampiyonasında Erkeklerde Trabzon 1.si, kızlarda ise Trabzon 2.si oldular.

Ulusoy’un teniscileri şampiyonluğu bırakmıyor
2012-2013 Öğretim yılı okul sporları genç kız ve genç erkek tenis il birinciliği müsabakaları Trabzon Beşirli Tenis Kompleksinde yapıldı.

 

Heyecanlı maçlara sahne olan müsabakalar sonunda Of HMB Ulusoy EML kızlarda il 2.liğini elde ederken erkeklerde ise şampiyon oldular.

 

2009-2010 yılında Trabzon genelinde kort tenis takımını ilk kuran okul olan Ulusoy EML, o yıl ilk şampiyonluklarını da almıştı. 2010-2011 ve 2011-2012 yılında kızlarda ve erkeklerde şampiyonlukları kimseye bırakmayan  Ulusoylu öğrenciler, bu yıl kızlarda il 2.si, erkeklerde ise yine şampiyon oldular.

 

Kızlarda Akçaabat Anadolu Lisesini oyun averajı ile (3-3) yenen Of HMB Ulusoy EML Yavuz Selim Anadolu Lisesine set averajı ile (3-3) yenildi. Son maçında Arsin Lisesini 4-0 yenen Of HMB Ulusoy EML, Trabzon il 2.oldu. Sadece set averajı ile birinciliği kaybeden Of’un genç kızları ikinciliğe sevinemediler.

 

Erkeklerde grupta Arsin Lisesini 4-1,Kanuni Anadolu Lisesini oyun averajı ile (3-3) yenen Of HMB Ulusoy EML, yarı finale grup 1.olarak çıktı.

 

Yarı finalde Yavuz Selim Anadolu Lisesini 4-1 yenerek finale çıkan Of HMB Ulusoy EML, finalde zorlu maçlar sonucunda Kanuni Anadolu Lisesini 4-2 yenerek Trabzon il 1.olarak Türkiye Şampiyonasında Trabzon’u temsil etme hakkını elde ettiler.

 

Okulun Sspor branşlarından sorumlu Müdür Yardımcısı Ali Turan, tenisteki başarılarının devam edeceğini belirterek “Türkiye Şampiyonasında Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Okul olarak sportif etkinliklere çok önem veriyoruz. Of’umuzu gerek Trabzon’da ve gerekse il dışı müsabakalarında başarıyla temsil ediyoruz. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Şampiyon öğrenciler kupalarını İl Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın elinden aldılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem GÜNDÜZ
Adem GÜNDÜZ - 11 yıl Önce

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İlçemizi bundan sonraki müsabakalarda da en iyi şekilde temsiledeceklerine inanıyorum.

yusuf kurt
yusuf kurt - 11 yıl Önce

öğrencilerimi yetiştiren öğretmenlerimizi ve sporcu öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dilerim.
Not:bu başarılara kuru teşekkür değilde gerçekten destek olmak gerekiyor spora önem veren kimse kalmadı Ofta ne yazıkki...?

mehmet imamoğlu
mehmet imamoğlu - 11 yıl Önce

Of'un tenisteki başarısının devam etmesi için ilköğretim öğrencilerinin de tenise ilgi göstermesi gerekir.Tenis çok güzel çok zevkli bir spor ,özellikle ilköğretim öğrencilerinin tenise başlaması ve ağırlık vermesi gerekir.Ulusoy Lisesi olarak yakalanan başarılar Of olarak hepimizi memnun ediyor.Emeği olanlara şükranlarımızı sunuyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24