Ulusoy Lisesi Futbolda şampiyon

Trabzon’da düzenlenen Liseler arası futbol turnuvasında, Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy ATD ve EML şampiyon oldu.

Ulusoy Lisesi Futbolda şampiyon

Trabzon’da düzenlenen Liseler arası Halı Saha futbol turnuvasında, Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Anadolu Teknik, Denizcilik ve Endüstri Meslek Lisesi birinciliği elde ederek, kupayı aldı.

 

Nike Halı Saha Ligi Liseler arası futbol turnuvasında, Trabzon’daki İl ve İlçe tüm liseler arasında finale kalan Of HMB Ulusoy ATD ve EM Lisesi, Arsin Anadolu İmam Hatip Lisesi ile karşılaştı. Final maçında rakibini 4-3 mağlup eden Of HMB Ulusoy ATD ve EM Lisesi Trabzon İl Şampiyonu oldu

 

Erzurum’a gidecekler

İl Şampiyonu olmanın sevincini yaşayan öğrenciler, verdikleri il birinciliği sözünü yerine getirdikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

Şampiyon öğrencileri ve öğrencileri turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri Özcan Demirel, Şener İnan, Recep Ali Çolak ve Harun Yazıcı’yı kutlayan Okul Müdürü İbrahim Danışmaz, Erzurum’da düzenlenecek olan grup maçlarında öğrencilerinin başarılarını devam ettirmelerini istedi.

 

Bilişim sınıfı da okul şampiyonu

Öte yandan okulda sınıflar arasına düzenlenen Futbol Turnuvasında ise Bilişim Teknolojileri Sınıfı şampiyon oldu.

 

Okulun Sosyal Tesislerindeki halı sahada yapılan turnuvada birinci olan Bilişim Teknolojileri sınıfı, kupayı Kimya Öğretmenleri Güngör Saral'ın elinden aldılar.

 

Ulusoy’un gururu oluyorlar

Türk nakliyeciliğin güçlü ismi ULUSOY ailesi tarafından babalarının anısına yaptırılan ve 1995 yılında eğitime başlayan Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 36 derslik, 61 öğretmen ve 700 öğrencisi ile teknik, endüstri, denizcilik, bilişim gibi mesleki eğitim alanında Of'un en büyük eğitim kurumlarından biri durumunda.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
AZİZ ÖZKAN
AZİZ ÖZKAN - 10 yıl Önce

kutlarım bu gençleri ve HOCALARIMI..DESTEK VEREN İDARECİ ARKADAŞLARINMI....HARİKASINIZ..OFUN GURURU OLDINUZ...
BU BAŞARI KÜÇÜMSENEMEZ.....
HER ŞEY TEST ÇÖZMEK DEĞİLMİŞ....

zekeriya akyildız
zekeriya akyildız - 10 yıl Önce

bu ögrençilerimizi ve hocalarını şampiyon oldukları için kutlar başarılarının devamını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24