Ülkemizin genç ve dinamik insanlara ihtiyacı var

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay Of Belediye Başkanı Murat Saral’ı ziyaret etti.

Ülkemizin genç ve dinamik insanlara ihtiyacı var

Of’un yetiştirmiş olduğu başarılı bürokratlardan biri olan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay Of Belediyesini ziyaret ederek Başkan Murat Saral’la sohbet etti.

 

Çalışmaları hakkında Başkan Saral’dan bilgi alan Atalay; “Of’umuzun genç ve dinamik bir başkanı var. Her ne kadar işimiz gereği uzakta olsak da memleketimizi yakından takip ediyoruz. Başkanımız hizmetleriyle Of halkının gönlünü kazanmış. Genç yaşında edindiği tecrübe ve birikimiyle memleketimize uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Ülkemizin başarılı ve dinamik insanlara her zaman ihtiyacı olmuştur. İnşallah gelecekte başkanımız daha iyi yerlere göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Saral; “Sevgili Genel Müdürümüz her fırsatta bizleri ziyaret ederek büyük bir nezaket göstermektedirler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yoğun bir çalışma temposu olduğunu biliyorum. Bu yoğunluğuna rağmen bizlere de zaman ayırmaktadır. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Asım Şenocak
Asım Şenocak - 10 yıl Önce

Başkanlık görevinde bana göre Of'u en iyi temsil siz ederdiniz ama nasip gülen yüzünüz hep gülsün değerli başkanım sevgiler

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24