Ülkede kin ve kaset siyaseti yapılıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Trabzon’da düzenlenen mitingde partililere seslendi. Kamalak, ülkede kin siyasetinin ve kaset siyasetinin hakim olduğunu söyledi.

Ülkede kin ve kaset siyaseti yapılıyor

Saadet Partisi’nin Trabzon Mitinginde konuşan Genel Başkan Mustafa Kamalak, şu anda ülkede kin siyasetinin ve kaset siyasetinin hakim olduğunu söyledi.

 

Atatürk Alanı'nda toplanan partilileri hitaben bir konuşma yapan Kamalak, bu seçimin birinci olayının 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk skandalı ve paralel devlet kavgası olduğunu belirterek, "Tercih size ait anahtar sizde. Her seçimde milletimizi yönlendirmek için bir takım suni olaylar ibraz ediliyor. Bu seçimin birinci olayı 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk skandalı ve paralel devlet kavgasıdır. Bu kavga ahlaki bir kavga değildir. Maalesef şu anda ülkede kin siyaseti hakim, kaset siyaseti hakim. Kavga adeta güç gösterisine dönüşmüş vaziyette. Böyle devlet yönetimi olamaz. Bu kavganın kazananı olmaz ama kaybedeni çok olur. Her şeyden önce millet kaybediyor" dedi.

 

Konuşmasında Başbakan Erdoğan'ı eleştiren Kamalak, "Sorumluluk asıl itibariyle iktidar mevkiinde olanlara aittir. Kaptan fırtınalı havada gemisini sağ salim limana ulaştırandır. Şu anda gemi batıyor, gemi su alıyor, yazık ki su almakta olan gemiye bir delik de kendisi açmakla meşgul. Olmaz böyle şey. Maalesef tablo ortada, toprak kayıyor ayağımızın altından. Ortaya atılan iddialar yenilir yutulur cinsten değildir. Ama iktidara düşen görev bu iddiaların yargılanmasını sağlamaktır" diye konuştu.

 

Paralel yapı tartışmalarıyla ilgili düşüncelerini dile getiren Kamalak, "Siz haftalardır paralel yapıdan bahsediyorsunuz. Bu yapıyı 'haşhaşi, vampir, sülük, virüs' diyerek örnekliyorsunuz. 12 yıldır iktidardasın, bu yapı 12 yıldır varsa sen de bunu 12 yılda önlemediysen sana daha kaç yıl lazım. Sen iktidara geldiğinde 12 yıl önce böyle bir yapı yok ise ve o zaman bu yapı senin döneminde oluşmuş demektir. Sebebi ve sorumlusu sensin. Bizde haset de yok kaset de" şeklinde konuştu.

 

Kamalak, konuşmasının ardından partisinin Trabzon Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

 

Of İlçe Teşkilatı da oluşturduğu konvoy eşliğinde kalabalık bir katılımla Trabzon’daki mitinge katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU.
OFLU. - 10 yıl Önce

KURAN KURSLARINA TÜRKİYEDE TÜRK BAYRAĞI İNDİRİLİP BİR BAŞKA DEVLET BAYRAĞI ASILIP BU HAREKET YAPILIRKEN İKDİDAR PARTİSİNİN SEÇİM OTOBÜSÜ ALKIŞ TUTUYORSA MAŞALLAH

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24