Ulgayad’dan Başkan, Kaymakam ve Of Havadis’e ziyaret

Trabzon Şubesi’ni Of’a açan Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği’nin Genel Başkanı Şükrü Demir, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ı ziyaret etti.

Ulgayad’dan Başkan, Kaymakam ve Of Havadis’e ziyaret

2008 yılında İstanbul’da 25 gazetecinin bir araya gelerek kurdukları “İslam Dünyası Yerel Gazeteciler Platformu” 2011 yılında Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği adını alarak dernekleşti.

 

İstanbul Gaziosmanpaşa’da faaliyetlerini sürdüren Dernek, şube ve temsilcilik açma çalışmaları kapsamında Almanya, Fransa, Kanada ve Azerbaycan’da temsilciliklerin açılmasının ardından Türkiye’de ise 8 ilde şube açtı. Trabzon Şubesi’ni de Of’ta açtı.

 

İlk Kongresini yapan Trabzon Of Şubesi’nin Başkanlığına Mehmet Kalemci, Başkan Yardımcılıklarına Yusuf Kolenoğlu ve Tuncay Türk, Genel Sekreterliğe Selim Çakıroğlu ve Muhasip Üyeliğe Yasin Gökbudak getirildi.

 

Derneği ziyaret eden ve Hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Başkan Şükrü Demir, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral’, ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ı makamlarında ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Yaşar, “Gazeteciler tarafından kurulan böyle özel bir derneğin Of’umuzda şube açması bizleri mutlu etmiştir. Bizler de kısa bir süre önce Of Medya Derneği’mizi kurarak sivil toplum faaliyetlerimize başladık. İnşallah hem derneklerimiz, hem de gazetelerimizle ilçemizin ve ülkemizin sosyal gelişimine katkılar sunacağız” diye konuştu.

 

Aynı zamanda İstanbul’da günlük yerel gazete çıkardığını da ifade eden Başkan Demir, “Gazeteciliği zorlularını ve sıkıntılarını iyi bilenlerdeniz. Ama gördüğüm kadarıyla sizler bu zorluğu aşmış, Of’un basınına önemli katkılar sağlamışsınız. Derneğimize ve Of şubemize de katkılarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret çay sohbeti ile devam eden ziyarete Of Havadis Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi ve Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Keleş de katıldı. Başkan Demir, ziyaret anısına Yaşar’a Mealli Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24