Trabzon Büyükşehir bozulan yolları onarıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, kurduğu özel bir ekip sayesinde arıza ve saha çalışmaları sonrası bozulan asfalt, beton ve parke zeminleri anında onarıyor.

Trabzon Büyükşehir bozulan yolları onarıyor

Trabzon Büyükşehir Başkanı Murat Zorluoğlu öncülüğünde kent merkezinde yol yapım ve bakım-onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, kırsal mahallelerde belirlenen programlar dahilinde yolların hem ağını genişletiyor hem de kalitesini her geçen gün artırıyor. Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu TİSKİ Genel Müdürlüğü de kurduğu özel ekip sayesinde arıza ve saha çalışmaları sonrası bozulan asfalt, beton ve parke zeminleri anında onarıyor.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerinin, hem arıza onarım çalışmalarının izlerini en kısa sürede silmek hem de vatandaşların daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak adına hayata geçirdiği uygulama vatandaşlardan da tam not alıyor. 2020 yılı içerisinde bu çalışmalar kapsamında; 13867 metrekare alan asfalt, 5512 metrekare alana beton, 3334 metrekare alanı ise parke uygulaması yapıldı.

GECİKMEYE MAHAL VERİLMİYOR

Yapılan çalışmaların önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Halkımızın en çok şikâyet ettiği konulardan biri arıza sonrası bozuk halde bırakılan yerlerdi. Biz de bu şikayetleri göz önünde bulundurarak TİSKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesinde 8 kişiden oluşan bir ekip kurarak arıza ve saha çalışmaları sonrası bozulan asfalt, beton ve parke zeminleri hiçbir gecikmeye mahal vermeden onarıyoruz. Halkımızın daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak adına çalışmalarımız aralıksız devem edecek” dedi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24