Trabzon Büyükşehir Belediyesinde bayramlaştı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve Trabzon protokolünün katılımıyla yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreni üst düzey ve yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Haluk Pekşen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,  CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Kerim Eroğlu, askeri ve mülki erkan, kamu kurumları ve STK’ların temsilcileri ile iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim hazır bulundu.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bayramlaşma töreninde ülke ve dünya gündemi üzerine açıklamalarda bulunurken Türk toplumundaki birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise bayramlaşma törenine katılım gösteren herkese teşekkür etti.

 

Gümrükçüoğlu, “Sayın Bakanımızın, Jandarma Genel Komutanımızın, iktidar ve muhalefet partisine mensup milletvekillerimiz, siyasi partilerimizin temsilcileri ve halkımızın katılımı ile tam bir Trabzon birlikteliği yaşadık. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24