Terzioğlu; Bakanımıza Minnettarız

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir yandan terörle olağanüstü bir mücadele sergilerken bir yandan da Trabzon’un tüm projeleriyle yakından ilgilenerek Trabzon’a da önemli hizmetler kazandırdığını söyledi.

Terzioğlu; Bakanımıza Minnettarız

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek Of’a ve Trabzon’a yapılan projeler ve yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 

Bakan Soylu’nun bir yandan teröre karşı olağanüstü bir mücadele sergilediğini ifade eden Başkan Terzioğlu, bir yandan da Trabzon’un tüm projeleriyle yakından ilgilenerek Trabzon’a da önemli hizmetler kazandırdığını ifade etti.

 

Her ilçenin projelerine tam destek veriyor

Terzioğlu, “18 İlçe Hükümet Konağına, Belediye Binasına, Mobeseye kavuşuyor. Trabzon’da yolların betonlaması için 40 milyon TL gönderdi, bir 40 milyon TL daha yolda. Bakanımıza minnettarız’ ifadelerini kullandı.

 

Yoğun Tempo Etkin Hizmet

Bakan Soylu’nun göreve gelmesinden sonra Trabzon’un 18 ilçesinin tamamının şantiyeye döndüğünü ifade eden Terzioğlu; “Emniyet binaları, Belediye ve Hükümet konağı ile yol çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Geçtiğimiz hafta Akçaabat ekibi Bakanlığa gitti, 15 milyon TL’lik yatırım aldı. Kim proje ile giderse hizmetini alıyor. Yollarla ilgili olarak 40 milyon TL’lik yatırım hayata geçti ve planlaması yapıldı. Yoğun gündeme rağmen, Memleket meseleleri, Suriye operasyonunu takip ederken, 81 vilayete bakıp Trabzon’a ayrı bir zaman ayırıyor. Yollarla ilgili yeni bir beton asfalt çalışması için kaynak sağladı. Bunları basınla paylaşma gereği duydum. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Berat Albayrak bakanımla birlikte Süleyman bey Trabzon olarak birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetler yapıyor. Rabbim bu hizmetlerin devamını yapmayı nasip eder inşallah’ diye konuştu.

 

O Binadan Etkilendim

Her ilçeye yatırım yapıldığını belirten Terzioğlu; “Geçen hafta Köprübaşı ilçemize gittim, Köprübaşı belediye binasını gördükten sonra mimarisi ile kattığı güzelliği ile Oflu kardeşiniz olarak gurur duydum. Diğer ilçelerimize de Hükümet konağı, emniyet binaları ve bazılarına gençlik merkezi ve yüzme havuzu yapılıyor. 18 ilçenin tamamına yatırımlar yağıyor’ dedi.

 

Of’u Hiç Unutmadı

MOBESE için yıllarca mücadele verdiklerini ifade eden Terzioğlu; “Of’ta önemli projelerimiz var. Emniyet binamız yapılıyor, kaymakamlık binamız bitmek üzere; jandarmaya yer tahsisi yapıldı, o da yapılacak. Trabzon’un ilçelerinin tamamına MOBESE yatırımı yapıldı. Yalnız bir ilçe MOBESE alabilmek için defalarca takip ediyordu. İçişleri Bakanlığından sonra tüm ilçelerde MOBESE hayata geçti’ ifadelerini kullandı. 

 

Allah Yardımcıları Olsun

Milletin hizmete sevdalı olduğunu ifade eden Başkan Terzioğlu; “Bu hizmetler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü duruşu, Sayın Başbakanımızın projeciliği, Sayın Bakanımızın da gece gündüz demeden hem ülkemize hem de Türkiye’ye yönelik hizmetlerinin Trabzon’a yansımalarıdır. Allah yardımcıları olsun. Allah eksikliklerini vermesin. Bu millet onlara hizmetleri için sevdalı’ diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24