Terzioğlu; “Asfaltlama yapacağız dediğimizde inanmamışlardı”

Ak Parti Of İlçe Başkanlığının Ağustos Ayı toplantısında konuşan Of İlçe Başkanı Terzioğlu, “yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik” dedi.

Terzioğlu; “Asfaltlama yapacağız dediğimizde inanmamışlardı”

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı Ağustos Ayı İlçe Danışma Meclis Toplantısı Of Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu başkanlığında yapılan toplantıya Of Belediye Başkan Vekili Rıfat Akyüz, İl Başkan Yardımcısı Erol Tosun, İl Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Özkurt, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ve partililer katıldı.

 

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Terzioğlu, Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’a gelişinde yapılan karşılamaya katılan partililere teşekkür etti. Of’a yakışır bir karşılama yaptıklarını belirten Terzioğlu; “Yaklaşık 150 araçlık konvoy ile yoğun bir katılımla Başbakanımızı karşılamaya gittik. Organizasyonda emeği geçen Kadın ve Gençlik Kollarımız başta olmak üzere tüm teşkilat üyelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Başbakanımızın hemen ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ilçemizi ziyaret etti. Teşkilatımızı da ziyaret eden Sayın Bakanımız Of’umuzda yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’nin müjdesini verdi. Sayın Bakanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. İlçemizde önemli yatırımlar yapılıyor. Belde ve köy yollarımızın asfaltlanacağı sözünü verirken yapamayacağımız düşünenler vardı. Biz planlamalarımızı ve hesaplamalarımızı yaparak açıklama yapıyoruz. Bölümlü, Cumapazarı ve Uğurlu beldelerimizde asfaltlamalarımızı yaptık. Ballıca, Gürpınar, Eskipazar ve Kıyıcık Beldelerimizin asfaltlamalarına da başlayacağız. Köylerimizde de asfaltlamalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

Törende İl Genel Meclisi Üyeleri adına Dursun Yüksel, Belde Belediye Başkanları adına Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, İl Başkan Yardımcısı Erol Tosun, Of Belediye Başkan Vekili Rıfat Akyüz ve Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar birer konuşma yaptılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OF.
OF. - 11 yıl Önce

TOPLANTINIZ DEVLETE VE MİLLETE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.OF HAVADİS ÇOK GÜZEL AMA BAZEN ÜNVANLARI KARŞTIRIYOR DEĞİLMİ.

büyükabi
büyükabi - 11 yıl Önce

kardeşler söylermisiniz bir ilçenin parti başkanının görevi nedir.Partisini temsil etmek ve partiye uye kazandırmak.şimdi ilçemizdeki hizmetleri parti başkanı planlıyor ve yaptım dıyorsa muhtarlar hizmet alabilmek için partı kapısında bekli yorsa insan sormazmı neden belediye başkanı secıyoruz.sayın beledıye başkanımıza ayıp olmuyormu.hizmetı beledıyeler sağlamazmı.yoksa vergılerı partımı topluyor.butçeler artık partıleremı gönderılıyor.canım ülkem.canım sana feda ülkem.OlamazTÜRKE BAŞ TÜRKÜM demeyen

TRABZON.
TRABZON. - 11 yıl Önce

KİMSE KİMSEYE İNANMAK ZORUNDA DEĞİL TABİKİ ŞARTLAR NE GÖSTERİRSE YAPILIR TEKNOLOJİ İLERLEDİKCE HER ŞEY YAPILIR ADALET VE KALKINMA PARTİSİ OF YÖNETİCİLERİ OF HALKINI NE ZANNEDİYOR.KONUŞURKEN DAHA DİKKATLİ OLUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.HİZMET HİZMETTİR.HİZMTTE SINIR YOKTUR.GEÇMİŞ TEKİ HÜKÜMTLERDE AYNI GÖREVİ YAPMIŞLARDIR.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24