Tellioğlu’ndan Of Havadis’e ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın Özel Kalem Müdürü Celal Tellioğlu, Gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ile sohbet etti.

Tellioğlu’ndan Of Havadis’e ziyaret
Of Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Nihat Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Türkiye Gündemi ve Of’un gündemi değerlendirildi.
 
Genel Müdür Atalay’ın göreve başlamasıyla birlikte yerel basına daha fazla değer verildiğini ifade eden Yaşar; “Sayın Genel Müdürümüz Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevindeki başarılı çalışmalarının ardından Basın İlan Kurumu’nda da başarılı çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Yerel Basına verdiği değer takdire şayan. Yurdun dört bir köşesinde bizim gibi halkın arasında yaşayan ve halkın sorunlarını gündeme taşıyan yerel gazetecilere verilen değer, halka verilen değeri gösterir. Biz onların sorunlarını gündeme taşıyoruz. İlçelerde yaşanan gelişmeleri kamuoyunun gündemine taşıyoruz. Teknolojik imkanlar sayesinde, en küçük bir sorun bile yetkili mercilere ulaşabiliyor. İnşallah Sayın Genel Müdürümüzü önümüzdeki dönemde Meclis’te görürüz. Böylece sorunlarımıza daha kalıcı çözümler üretecektir” ifadelerini kulandı.
 
Of’un güçlü bir basını olduğunu belirten Tellioğlu; “Of, her alanda olduğu gibi basında da güçlü. Çok sayıda gazeteci arkadaş var. İlçemizin sesinin duyurulması adına önemli görevler ifa ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Ali Tellioğlu
Bayram Ali Tellioğlu - 9 yıl Önce

Sayın Celal Tellioğlu görevinde başarılar diliyorum.
Yaşamınız boyu Of'u destekleyeceğiniz inancımla sağlıklı va hayırlı ömürler diliyorum. Sevgilerimle.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24