Tellioğlu Vakfı İftarda buluşturdu

Tellioğlu Vakfı tarafından Of’ta hazırlanan Genel Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışın ardından davetlilere iftar verildi.

Tellioğlu Vakfı İftarda buluşturdu
Tellioğlu Vakfı’nın Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

Of Halkbankası üzerinde bulunan merkezin açılışı Ak Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of Kaymakamı Eren Arslan, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu,  Vakıf Başkanı Emrullah Tellioğlu ve diğer davetlilerin katılımıyla yapıldı.

 

Açılışın ardından Vakıf Binasını gezen davetliler, Vakıf Başkanı ve Yöneticileri ile bir süre sohbet ettiler.

 

Açılışa Milletvekili Seymenoğlu, Genel Müdür Atalay, Kaymakam Arslan’ın yanı sıra Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum temsilcileri, Daire Amirleri, Banka ve Fabrika Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılışın ardından Tellioğlu Vakfı üyelerine, Tellioğlu Ailesine ve davetlilere iftar yemeği verildi.

 

İftar yemeğinde konuşan Kaymakam Arslan ve Of Belediye Başkanı Murat Saral, vakıf yöneticilerine düzenledikleri güzel organizasyonla Of’u kaynaştırdıkları için teşekkür ettiler.  

 

Vakıf Başkanı Emrullah Tellioğlu da  yaptığı konuşmada vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

İftar yemeği, çay sohbeti ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
imren
imren - 11 yıl Önce

Vay be kimse kalmamış tanıdıklardan GÖKÇEOBA köyünden kimseyi göremedim resimlerde yada gördüysekte tanıyamadık kaç yıl geçmiş hepinizi seviyorum

Kamil Tellioğlu
Kamil Tellioğlu - 11 yıl Önce

Bu ve benzeri etkinliklerin devam etmesini,birbirimizi unutmadan birarada olmamızı sağlayan Sayın Tellioğlu vakfı Başkanına ve yönetimine teşkkürlerimi bidiriyorum.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24