TEKAYDER müdür ve yardımcılarını piknikte buluşturdu

Trabzon Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (TEKAYDER) Of Temsilciliği tarafından düzenlenen piknik, Oflu öğretmenleri buluşturdu.

TEKAYDER müdür ve yardımcılarını piknikte buluşturdu

Sosyal etkinlikleri ile eğitimcileri buluşturan Tekayder, Of ve Hayrat’ta görev yapan Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcılarını Solaklı Vadisi Mesire alanında buluşturdu.

 

Pikniğe katılan Çaykara Taşkıran Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Zengin, Tekayder’in yıllardan beri eğitimcileri bu tarz programlarda bir araya getirdiğini belirterek; “Dernek yetkililerine teşekkür ediyorum. Eğitimcilerin kaynaşması adına çok güzel faaliyetlere imza atıyorlar. Manevi programlarla gönül dünyalarımızı beslerken, eğlenceli programla da stres atmamızı sağlıyorlar. Bu tarz faaliyetlerin artarak devam etmesini istiyorum” diye konuştu.

 

Pikniğe katılan müdür ve müdür yardımcılarına teşekkür eden Tekayder Of Temsilcisi Osman Kılıç, “Sosyal etkinliklerimizi arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Değerli meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu gün birlikte güzel bir gün geçirdik.İnşallah farklı etkinliklerde buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah
abdullah - 11 yıl Önce

tebrik ve takdirlerimizle

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24