TDF yönetiminden Of Belediyesine ziyaret

TDF Başkan Yardımcıları, İstanbul’da düzenlenecek Trabzon Günleri etkinliğine davet için Of Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

TDF yönetiminden Of Belediyesine ziyaret

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcıları, İstanbul’da düzenlenecek Trabzon Günleri etkinliğine davet için Of Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

TDF Başkan Yardımcısı Aslan Bulut, TDF Başkan Yardımcısı Mustafa Sarı, TDF Başkan Yardımcısı ve Zeytinburnu Trabzonlular Derneği Başkanı Metin Hayıroğlu ile TDF Başkan Yardımcısı ve Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim Yılmaz’ın katıldığı ziyaret kapsamında Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve Belediye Başkan Vekili Oktay Ulusoy makamlarında ziyaret edildi.

Başkan Vekili Ulusoy ve Başkan Yardımcısı Öztürk’e etkinlikle ilgili davetiyeyi takdim eden TDF Yöneticileri, Of Belediyesi’ni de etkinlik alanında görmek istediklerini ifade ettiler.

Başkan Vekili Ulusoy ve Başkan Yardımcısı Öztürk’e teşekkür eden TDF Başkan Yardımcısı ve Güngören Trabzonlular Derneği Başkanı Oflu hemşerimiz İbrahim Yılmaz; “Of Belediyemizi her yıl etkinlik alanında görmek bizleri çok mutlu ediyor. Geçen yıl etkinliğimizi gerçekleştiremedik. İnşallah bu yıl yeniden hemşerilerimizi İstanbul’da buluşturacağız. 14-17 Ekim tarihleri arasında Yeni Kapı etkinlik alanında yapılacak olan etkinliklerde Of Belediyemizi de görmek hem bizleri, hem de hemşerilerimizi mutlu edecektir. Tüm hemşerilerimizi bu etkinliğe katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24