TDF Trabzon’u Bursa’da buluşturuyor

Trabzon’un Kurtuluşunun 98.yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Günleri 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek.

TDF Trabzon’u Bursa’da buluşturuyor

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından başlatılan Trabzon Günleri Etkinliği bu yıl ilk defa Bursa’da düzenleniyor.

 

18-21 ŞUBAT’TA MERİNOS’TA BİR ARAYA GELİYORUZ

“Trabzon’un Kurtuluşunun 98.Yıldönümü Kutlamaları ve Trabzon Günleri” etkinlikleri kapsamında İstanbul ve Antalya’dan sonra şimdi sıra geldi Bursa’ya.Trabzon Dernekler Federasyonu ve Bursa Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin birlikte organize ettiği Trabzon Günleri 18-21 Şubat tarihleri arasında Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek..

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ilçe kaymakamlıkları ve ilçe belediyelerinin statlarının sergileyeceği etkinliğin resmi açılışı ise 19 Şubat Cuma günü saat 15.00’te gerçekleşecek.

 

SANATÇILARIN KONSERLERİ DE VAR

Kemençenin şahlanacağı etkinlikte Kemençe virtüözü Tahsin Terzi şefliğinde Kemençe Korosu, Zeynep Başkan, Seyfettin Çakıral, Hayri Yaşar Karagülle, Cengiz Selimoğlu ve Filiz Yıldırım Karadeniz müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendireceğini belirten organizasyon sorumlusu Ru-An Fuarcılık adına Canan Karavit şu açıklamayı yaptı.

 

“Ziyaretçiler etkinlik süresince Trabzon el sanatları, Trabzonlu sanatçıların sergileri, yöresel ürünler ve Trabzon mutfağının eşsiz yemeklerine de ulaşma imkanına sahip olacak"

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24