TDF; Etkinliğimiz çalındı, gerçek buluşma Eylül’de

TDF Başkanı Mustafa Demir yaptığı basın açıklaması ile 24 Şubat’ta Trabzon Federasyonu tarafından düzenlenen etkinliklerin kendi etkinliklerinin çalınarak yapıldığını ve gerçek etkinliklerin 26-29 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Feshane’de yapılacağını söyledi.

TDF; Etkinliğimiz çalındı, gerçek buluşma Eylül’de

Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, Trabzon Federasyonu tarafından 24 Şubat’ta İstanbul’da düzenlenen “24 Şubat Trabzon’un 95. Kurtuluş Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Günleri” ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

İşte Başkan Demir’in açıklamaları;

Bilindiği gibi “24 Şubat Trabzon’un 95. Kurtuluş Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Günleri”etkinliğimiz rakip federasyon tarafından (Trabzon Federasyonu), hile ve entrikalar ile çalınarak Feshane Kültür Merkezinde yapıldı.

 

Kutlu olsun, bugüne kadar unvanımızı hiç de tasvip etmediğimiz olumsuz yerlerde kullanmaları, misyon ve şöhretimizden faydalanmaları dolayısı ile, Trabzon Federasyonunu savcılığa ve mahkemeye vermek zorunda kaldık.

 

YAĞMA YOK, MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Kolay yolu seçmedik, mücadelemiz meşru yolda devam edecektir. İşi adaletin hassas terazisine bıraktık. Bundan sonra Trabzon’umuzu ve ülkemizi yüceltecek yeni projelerimize ve etkinliklerimize, kısaca yol haritamıza odaklanacağız.

 

26 - 29 Eylül 2013 Tarihinde, Feshane Kültür Merkezi’nde Trabzon Günleri Ve Trabzon’un Fethini Hep Beraber Kutlayacağız.

 

Yine 2014 yılında, 24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşunu Feshane’de birlikte kutlayacağız. Bununla ilgili sözleşmelerimizi imzaladık  Bu etkinliklerimizin programlarının hazırlanmasını; inşallah Kurumumuza Bağlı Olan Veya Olmayan  Trabzon’un 250 İl,ilçe, Köy Derneği,vakfı ile birlikte; Trabzon’un ,İstanbul'un ve Ankara'nın Mülki ve idari Amirleri ile bizzat istişare ederek ve tabana yayarak  birlikte yapacağız.

 

Değerli Hemşerilerimiz  Dernek Başkan Ve Yöneticileri, Sevgili Gençler;provokasyonlara gelmeyelim, sakin, mağrur olalım. Bu günler geçecek, hep beraber güzel günler bizleri bekliyor. Bu konuları derinlemesine masaya yatırıp değerlendireceğiz.

 

Maalesef Bizde Olduğu Gibi Yakın İllerimizinde 2. Federasyonları Halen Mevcut; Sinop, Giresun vb. illeri bunlara örnek gösterebiliriz. Biz kendi etkinliklerimize bakalım, aldırmayalım, taşkınlık bize yakışmaz, sakin olalım, diğer illerin federasyonları gibi rekabet içinde olalım.

 

BİZ ASLA BÖLÜCÜ / LERLE OLAMAYIZ

Ancak biz asla bölücü olmayız, bölücülerle olamayız, Trabzon’u ve Trabzonluyu bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

 

Bizim bu ülkede Bir’lerimiz vardır; Vatan, Bayrak, Millet bir bütünüz, bunlardan asla taviz vermeyiz. Akan kanın durduğu, silahların sustuğu, herkesin kendini daha iyi ifade edebildiği ve daha demokratik bir Türkiye en büyük özlemimiz.

 

Bununla birlikte bölücü, vatan haini, 30 bin şehidimizin katilleri ile de birlikte olamayız, beraber fotoğraf veremeyiz.

 

Biz o bölgenin vatana bağlı evlatları ile zaten yıllardır TSTK -Türkiye İçin Sivil Toplum Konfederasyonunda beraberiz. Biz bölücü örgütlere karşıyız. Bundan sonra da karşı olanlar dik duruşları ile saflarını belli edeceklerdir.

 

UYANIK OLALIM

Bir kişinin tavrı ve düşüncesi ile hareket eden bir kuruma, Trabzonlu hemşerilerimiz mahkûm olmamalı. Uyanık olalım, tahriklere kapılmayalım, sabırlı olalım. Şehitlerimizin kanı üzerinden siyaset yapmadan, Sivil Toplum Kuruluşları ile birlik olup, sabır, sebat ve vakur duruş gösterebilmemiz dileklerimle…

Mustafa DEMİR
TDF GENEL BAŞKANI

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24