Taşhan Gürpınar Viyadüğü tehlike saçıyor

Of’un Gürpınar ve Uğurlu Mahallelerine ulaşımı sağlayan Taşhanpazarı viyadüğü eksikleri nedeniyle tehlike saçıyor.

Taşhan Gürpınar Viyadüğü tehlike saçıyor

Nüfus yoğunluğu bakımından Of’un önemli mahallelerinden olan ve eski iki beldesi olan Gürpınar ve Uğurlu Mahallelerine ulaşımı sağlayan Taşhanpazarı viyadüğü, eksikleri nedeniyle tehlike saçıyor.

Of Çaykara üzerinden Taşhanpazarı girişinde bulunan kavşakla ayrılan güzergah üzerinden Gürpınar ve Uğurlu mahallelerine ulaşımı sağlayan viyadüğün bazı noktalarında korkulukları bulunmamaktadır.

Işıklandırmanın da yapılmadığı viyadükte özellikle gece seyahat eden yaya ve sürücüler için büyük tehlike arz ediyor.

Korkuluklar yok

İstanbul Beykoz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde Sosyal Medya Uzmanı olarak görev yapan Demet Hacıbayramoğlu, Of Havadis’e yaptığı açıklamada; “Güneşli sokağa gelirken, yapılan köprümüzün bir takım eksikleri var. Görsellerde de görüldüğü üzere bazı yerlerde bariyer bulunmamaktadır. Bu durum tehlike arz etmektedir. Köprümüzde ışıklandırma adına; kedi gözü, uyarıcı şerit, trafik işaret levhası vs. bulunmamaktadır. Ayrıca köprümüzün demirlerinin boyası çıkmıştır ve çok kötü durmaktadır. Köprümüzün boyasının yenilenmesi gerekmektedir” dedi.

Işıklandırma istiyoruz

Viyadüğün ışıklandırılmasını talep ettiklerini belirten Hacıbayramoğlu; “Aynı güzergahta bulunan yeni ışıklandırılmış Ballıca ve Halman Köprülerinin ışıklandırması muhteşem duruyor. Harika bir hizmet yapılmış. Yapanlardan Allah razı olsun. Aynı hizmeti böyle bir ışıklandırmayı biz Taşhanpazarı Pullas sakinleri olarak köprümüze de istiyoruz. Lütfen bu konuda bizim sesimiz olur musunuz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
zeliha hacibayramoglu
zeliha hacibayramoglu - 3 yıl Önce

trafikte tehlike oluşturuluyor, umarim sesimizi duyarlar güneşli mahallesi sakinleri mutlu olur

Fatih kara
Fatih kara - 3 yıl Önce

İnşAllah düzelir bide köyün telefon alt yapısıda yenılenmesı lazım 1970 lerin alt yapısı sene olmuş 2021 hala adsl alt yapısı kullanıyoruz devir internet devri yetersiz kalmaktadır. Bir an önce yenilenmesi gerekmektedir.

Mehmet hacıefendioğlu
Mehmet hacıefendioğlu - 3 yıl Önce

O viadük cezalı bilmiyor musunuzn

Mehmet KELEŞ
Mehmet KELEŞ - 3 yıl Önce

Sayın Of havadis gazetesine tavsiye niteliğindedir. Ben gördüğüm kadarı ile eksiklikleri daha çok gündem etmeniz insanımız için faydalı olur. Eksikler yazılırsa sorumlular eksikleri giderme yolunu tercih eder. Buda Of' İlçemiz için yararlı olur.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24