Tabip Yarbay Hasan Yavuz Ballıca’da hakka uğurlandı

Milli Savunma Bakanlığı Sağlık Dairesi Başkanlığında görevli Tabip Yarbay Hasan Yavuz, Ballıca’da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Tabip Yarbay Hasan Yavuz Ballıca’da hakka uğurlandı

Of’un Ballıca Mahallesi sakinlerinden olan ve Milli Savunma Bakanlığı Sağlık Dairesi Başkanlığında görevli Tabip Yarbay Hasan Yavuz, yakalandığı hastalığa yenik düştü.

 

Ballıca Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinden merhum Ahmet Yavuz oğlu, Yusuf ve Tahir Yavuz’un kardeşi olan Tabip Yarbay Hasan Yavuz (49), geçen yıl Kurban Bayramında aniden rahatsızlanarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi hastanesine kaldırılmıştı. Yapılan muayene ve tetkiklerden sonra beyninde kitle tespit edilen Yavuz, acilen ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yapılan tedavilere cevap veremeyen Hasan Yavuz, önceki gece hayatını kaybetti.

 

Yavuz’un cenazesi Of’un Ballıca Mahallesi’nde düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Kayasuyu Camii önünde kılınan cenaze namazına Trabzon İl Tugay Komutan Vekili Osman Akyıldız, Trabzon İl Jandarma Komutanı Okçin Akşit, Hava Kuvvetleri ve Jandarma Komutanlığı Personeli, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarialioğlu, Of İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan, Ak Parti Of ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Ballıca Belediyesi Eski Başkanları Ömer Albayrak ve Emin Bilgin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24