Sulukan ve Saral ailelerinin mutlu günü

Ocak ayında nişan yüzüklerini takan Enes Sulukan ile Sebila Saral, yapılan düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Sulukan ve Saral ailelerinin mutlu günü

Of Kaymakamlığı Yazı İşleri Eski Müdürü Dursun Sulukan’ın oğlu Enes ile Of Taşhan Durağı Dolmuş Şoförlerinden Sezai Saral’ın kızı Sebila, düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

 

Of Sahil Günbatımı Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine katılan çok sayıda davetli bu özel günlerinde Sulukan ve Saral ailelerini yalnız bırakmadılar.

 

Törene Of kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İlçe Nüfus Müdürü Sabri Albayrak, İyidere İl.e Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, ÇEDAŞ Of İşletme Şefi Ayhan Sarıkoç, Sürmene Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Şakir Eyüpoğlu, Araklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Neşe Çebi, Arsin Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sema Sarıkoç, Maçka Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ali Baş, Of Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Murat Çakır ve Vakıf çalışanları, Eczacı Süleyman Sırrı Ayazoğlu, Saral ve Sulukan ailesinin dost ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun SULUKAN-OF KAY.EMEKLİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Dursun SULUKAN-OF KAY.EMEKLİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Değerli İlçe Kaymakamımız,Belediye Başkanımız,düğüne katılan daire amirleri,esnaf arkadaşlarım,eş dost akraba ve ilçe dışından teşrif eden tüm dostlsrıma teşekkür eder sevgi ve saygılar sunarım.

eser eren sulukan
eser eren sulukan - 12 yıl Önce

değerli abimin ve gelinimin ömür boyu beraber mutlu olmasını Cenabı Allahtan diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24