Şube Müdürleri Bedir ve Turan Of’a veda etti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde altı yıldır Şube Müdürü olarak görev yapan ve tayinleri çıkan Süleyman Bedir ve Numan Turan Of’a veda ettiler.

Şube Müdürleri Bedir ve Turan Of’a veda etti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde altı yıldır Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Bedir ve Numan Turan, Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanan rotasyon tayin uygulaması nedeniyle tayin edildiler.

Bedir ve Turan’ın Of’a veda etmeleri nedeniyle Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından bir veda programı tertip edildi.

Of Sahil Hasbahçe Tesislerinde düzenlenen veda programı akşam yemeği ile başladı. Ardından ilçeye veda eden Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turan için hazırlanan slayt sunumu yapıldı. Slayt sunumunun ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu duygu ve düşüncelerini ifade eden bir konuşma yaptı.

Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “Bugün çok değerli iki şube müdürümüze veda ediyoruz. Kendileriyle altı yıl gibi önemli bir zaman diliminde görev yaptık. Gerek Süleyman bey gerekse Numan bey ile çok uyumlu ve aile hukuku ile çalıştık. Birlikte çok güzel hizmetler yaptık. Eğitimde marka şehir Of’umuza yaptıkları katkılar nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında hakkım oluşmuşsa ben haklarımı helâl ediyorum. Kendilerinden de haklarının helâl etmelerini talep ediyorum. Rabbim yollarını, bahtlarını açık etsin. Yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Şube Müdürü Numan Turan yaptığı kısa konuşmada; “Benim ilk Şube Müdürlüğü görevimdi. Hem İlçe Milli Eğitim Müdürümün, hem Şube Müdürümün çokça yardımlarını gördüm. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris kabahasanoğlu’nun anlayışı, yardımseverliği ve yönetim anlayışı nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Okul Müdürlerimize ve kurum personellerimize de anlayış ve çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Yeni görev yerimizde kapımız sizlere her zaman açık olduğunu ifade ediyorum. Ben de sizlere hakkımı helal ediyor, sizlerden helallik talep ediyorum” sözleriyle duygularını ifade etti.

Şube Müdürü Süleyman Bedir ise yaptığı konuşmada, “Altı yıl önce Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’nun isteği ile Of’a geldim. Geriye baktığımda İyi ki Of’a gelmişim diyorum. Hep birlikte çok güzel hizmetler yaptık. Görevimizin yanında farklı bir tarz ortaya koyarak kurum içinde bir aile ortamı oluşturmanın gayreti içinde olduk. İyi niyetle geride güzel anılar bırakmaya çalıştık. Hayırla anılacak, hoş bir seda bırakmanın derdinde olduk. Bu yolda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na bize göstermiş olduğu sabır, anlayış ve hoşgörüsü için teşekkür ediyorum. Okul ve Kurum Müdürlerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelimize de çok teşekkür ediyorum. Ben de hakkımı helal ediyorum, sizin de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Yeni görev yerimize yolunuz düşerse hepinizi bekliyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve başarılar diliyorum.” dedi.

Şube Müdürlerinin konuşmasını ardından emekliye ayrılan kurum personeli Kemal Baytar da teşekkür konuşması yaptı.

Bazı okul müdürlerinin duygu ve düşüncelerini ifade ettiği programda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Bedir, Turan ve Baytar’a plaket ve hediye takdim etti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ve okul müdürleri de hediyelerini sunmasının ardından sahilde çekilen toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 04:02

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24