Soylu Of'tan Demirtaş’a cevap verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ofsüt Cafe’nin açılışında HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eleştirilerine cevap vererek “Bu millet 7 Haziran’da seni sandığa gömecek” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1.sıra milletvekili adayı Oflu hemşerimiz Ofsüt Cafe’nin açılışına katıldı.

 

Açılışta halka hitap eden Soylu, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere değinerek vatandaşlardan Oflu olarak destek istedi. HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın seçimlerde hile yapılacağı yönündeki iddiasına da cevap veren Soylu; "Neymiş 3 bin 500 kişiyle bir tim kurmuşum, seçimlerde hile yapacakmışım. Seçimlerde hile iddiasını ispat etmeyen namerttir" dedi. 

13 YILDA ALT YAPI YAPTIK
AK Parti'nin 13 yıllık icraatlarını anlatan Soylu, iktidarları zamanında şimdiye kadar altyapı yatırımlarını gerçekleştirdiklerini, Avrupa, ABD ve gelişmiş ülkelerle Türkiye arasındaki açıkları kapattıklarını belirterek ülkenin yeniden eski Türkiye günlerine döndürülmesi için muhalefetin koalisyon istediğini ifade etti.

 

Soylu, Türkiye'nin bugüne kadar ne çektiyse koalisyonlardan çektiğini, batının da Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'nin idamı konusunda çıtının çıkmadığını ve ikiyüzlü bir demokrasi ortaya koyduğunu vurguladı.

 

Mursi hakkındaki idam kararı konusunda batının duyarsız kalmasına tepki gösteren Soylu, şöyle devam etti:

 

"Aynı Bosna'da, Srebrenitsa'da 8 bin 700 kişinin katledilmesine o kadar gün ses çıkarmamışlarsa, bugün de bu vahşete ses çıkarmıyorlar. Nasıl Suriye'deki vahşete ses çıkarmıyorlarsa. İki yüzlü bir demokrasi, anlayış ortaya koyuyorlar. Nerede insan hakları? İnsan hakları burada var. İnsan hakları Recep Tayyip Erdoğan'da var, Somali'ye, Myanmar'a, Filistin'e gittiğimizde var. Dünyanın bir ucuna ay yıldızlı bayrağımızı getirdiğimizde var."

 

ONLARA SADECE OF YETER, SİZ YETERSİNİZ

Soylu, iş adamı Aydın Doğan'ı da eleştirerek, AK Parti'nin yaptığı icraatların önünün kesilmek ve kendilerinden hesap sorulmak istendiğini savundu. Süleyman Soylu, şunları kaydetti:

"Siz bizden hesap soramazsınız, o günler geçti artık geçti. Şimdi bu millet sandıkta bir hesap daha soracak, sizi sandığın dibine gömecek. İki gün önce gazetesinde 'sayın cumhurbaşkanı" diye başlıyor. Sanki bizim cumhurbaşkanımız Almanya'nın, Avusturya'nın cumhurbaşkanı. Ağızlarına sığdıramıyor 'sayın cumhurbaşkanımız' diye. Kabul etmiyorlar ve yine el altından aynen Sedat Simavi'nin bir dönem rahmetli Özal'ı tehdit ettiği gibi. Aynen rahmetli Erbakan'a yapılan itibarsızlaştırma gibi, Sayın Erdoğan'a da aynı tehditleri yapıyorlar ama bir şey var, sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın arkasında Türkiye dimdik duruyor. Onlara sadece Of yeter, onlara sadece sizin iradeniz, kararlılığınız azminiz yeter."

 

 

BEDENİMLE ORADA ZİHNİMLE BURADA OLACAĞIM

Soylu, kendisinin de Trabzon'a efendi değil hizmetkar olmaya geldiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Eğer beni TBMM'ye gönderirseniz her gün zihnimle, bedenimle orada ve burada sizinle beraber olacağım. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Hiç merak etmeyin. Adamlar kızmakta haklı değil mi? Marmaray'ı yapan, bu tünelleri yapan... Dünyanın en büyük üçüncü barajını yapıyoruz Artvin'in Yusufeli ilçesinde. Adamlar kızmakta haklı değil mi? Dünyanın en büyük tünellerinden birini yapıyoruz Ovit'te, 14 kilometre. Ondan hemen sonra dünyanın en büyük tünellerinden birini yapmak için yeniden bir yolculuğa çıkıyoruz, nerede, Zigana'da. Dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz, nerede, İstanbul'da. Onun için çelme takmaya çalışıyorlar. Onun için Türkiye'nin hızını kesmeye çalışıyorlar, Onun için Selahattin Demirtaş ile hepsi bir araya geldiler."

 

BU MİLLET SENİ SANDIĞIN DİBİNE GÖMECEK
Soylu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, AK Parti'nin ve kendisinin seçimlerde hile yapmak için bir ekip kurduğu yönündeki iddiasına değinerek, şöyle konuştu:

 

"Neymiş, ben 3 bin 500 kişilik bir tim kurmuşum. Miting miting anlatıyor. Benim boyumun ölçüsünü alacakmış Demirtaş. Ben partimin teşkilat başkanıyım. Benim orada teşkilatıma sabahtan akşama kadar baskı yapılıyor, belediye meclis üyelerimin, il genel meclisi üyelerimin çocukları, ailesi tehdit ediliyor. Esnaf dükkanı varsa tehdit mektupları bırakılıyor. Ne yapacağım, ben onları burada yalnız mı bırakacağım? Elbette ki onlarla beraber olacağım. Benim boyumun ölçüsünü alacakmış. Ey Selahattin Demirtaş sen boyumun ölçüsünü alamazsın da bu millet 7 Haziran'da seni sandığın dibine gömdü mü boyunun ölçüsünü alacak. Hiç merak etme.

 

Neymiş 3 bin 500 kişiyle bir tim kurmuşum, seçimlerde hile yapacakmışım. Seçimlerde hile iddiasını ispat etmeyen namerttir. Kıymetli Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da aynısını söyledi. Bunu ispat edin istifa ederiz. Korkuyorlar, bu seçimin sonucundan korkuyorlar. Onun için hiçbir endişeniz olmasın. Biz nerede durduğumuzu ve yarın nereye gittiğimizi biliyoruz. Bizi destekleyin."

 

Halkının sevgi gösterilerinde bulunduğu Soylu, ilçe merkezinde yürüyüş yapıp vatandaşlarla sohbet etti. Soylu, açılış sonrası Ofspor'u ziyaret etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
baştürk
baştürk - 9 yıl Önce

ey oflular;nıye demedınız kı bu adamları meclise benmı soktum.apo yu meclıse benmı taşıdım.açılım saçmalıklarını kım yaptı.neden marketlerde domuz etı satılıyor.zina neden suc olmaktan çıktı.çaykur neden çay almıyor.çay fıyatı neden bu kadar az.asgarı ucret nedır.
of tan demırtasa kızacan kı oflu sever kavgayı.kabadayılığı.
ayıkma zamanı gelmedımı.yeter daaaa.

DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 9 yıl Önce

DEĞERLİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE TRABZON MİLLETVEKİLİ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU VE EKİBİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE YANINDAYIZ.MUTLULUKLAR.

ismail
ismail - 9 yıl Önce

aynı masanın ada mı değil miydiniz şimdi ne oldu da birbirinize bağırıyorsunuz.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24