Soylu Of’ta partili ve STK’larla yemekte buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Of’ta Teşkilat üyeleri, Mahalle Muhtarları ve STK temsilcileriyle yemekte buluştu.

Soylu Of’ta partili ve STK’larla yemekte buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu seçim çalışmaları çerçevesinde baba ocağı Of’ta çeşitli etkinliklere katıldı.

 

Of Belediyesi Sahil Tesislerinde bulunan Oğuzhan Yemek Salonunda Partililer, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla yemekte bir araya gelen Soylu, burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

 

ANNEMİN SÜTÜ HELAL OLMAZDI

Kalabalık tarafından konuşması bol bol alkışlarla kesilen Soylu; “Dün ve bugün bu ülkede oynana oyunları görünce eğer ben Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almasaydım annemin sütü bana helal olmazdı” dedi.

 

ORAYI BAŞINIZA YIKARIZ

Ak Parti’nin ülkenin her köşesinde siyaset yaptığını belirten Soylu; “Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı olmam nedeniyle İl ve İlçe Başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Doğuda başkanlarımızı ve milletvekili adaylarımızı tehdit ediyorlar. Buradan Demirtaş’a sesleniyorum. Eğer bir daha partililerimiz tehdit ederseniz orayı başınıza yıkarız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 9 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM TRABZON MİLLETVEKİLİ OLMAN HER YÖNÜYLE MEMLEKETİMİZE VE YURDUMUZA FAYDALI OLACAĞINA HİÇ SÜPEMİZ YOKTUR.YOLUN AÇIK OLSUN, AİLECE SAĞLIKLI VE MUTLU YLLAR DİLERİZ.

baştürk
baştürk - 9 yıl Önce

sayın soylu trabzonda habıre demırtaşa sallıyor.hıc ınandırıcı gelmıyor.acılımla pkk yı meclıse benmı taşıdım .

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24