Soylu 40 yıllık hizmetine son noktayı koydu

Büro Memur Sen Of İlçe Temsilcisi Dursun Ali Soylu, Of Vergi Dairesi Müdürlüğü’ndeki 39 yıl 8 aylık görevine son noktayı koydu.

Soylu 40 yıllık hizmetine son noktayı koydu

Büro Memur Sen Of İlçe Temsilcisi Dursun Ali Soylu, Of Vergi Dairesi Müdürlüğü’ndeki yaklaşık 40 yıllık görevine son noktayı koydu.

Of Vergi Dairesi Müdürlüğü bünyesinde 39 yıl 7 ay 24 gün hizmet veren Soylu, 65 yaş hadi nedeniyle emekliye ayrıldı.

Of’un Çamlıtepe Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Soylu, 1956 yılında Of’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Of2ta tamamlayan Soylu, vatani görevinin ardından 1981 yılında Of Vergi Dairesi’nde memur olarak çalışmaya başladı.

Evli ve üç çocuk babası olan Soylu, yaklaşık 40 yıldır görev yaptığı Of vergi Dairesi’ndeki görevine 8 Ocak 2021 tarihinde son noktayı koydu.

Soylu, Memur Sen konfederasyonuna bağlı olarak hizmet veren Büro Memur Sen’in Of İlçe Temsilciliği görevini de yürütüyordu.

Birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarına teşekkür eden Soylu; “Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığı Of Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde 39 yıl 7 ay 24 gün hizmete bulunduğum görevimden emekliye ayrılmış bulunmaktayım. Birlikte görev yaptığım tüm amirlerime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 3 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM EMEKLİLİK HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24