Solaklı’ya yaya köprüsü

Solaklı Vadisi’nde yapımı devam eden rekreasyon projesi kapsamında İrfanlı Köprüsü ile Ulusoy Köprüsü arasına yaya köprüsü inşa edilecek.

Solaklı’ya yaya köprüsü

Of Solaklı Vaidisi’nde yapımı devam eden Solaklı Vadisi Rekreasyon Projesi sona yaklaşıyor.

Of’u İrfanlı Mahallesi’ne bağlayan İrfanlı Köprüsü ile Sanayi girişinde bulunan Ulusoy Köprüsü’ne kadar olan alanda Solaklı Deresinin her iki yakasında inşa edilen rekreasyon projesinde sona geliniyor.

Proje kapsamında iki köprünün orta noktasına bir de yayaların kullanabileceği 3. Köprü inşa edilecek.

Üstü kapalı olarak inşa edilmesi planlanan köprü ile yaya trafiğine önemli bir katkı sağlanacak.

Proje kapsamında yürütülen çalışmaları Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ile birlikte yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Koronavirüs salgınına rağmen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Sarıaloğlu; “Of’umuzun kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekleyerek, Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Projesi'nin uygulanacağı Solaklı Vadisi alanında İrfanlı Mahallemiz ile Sulaklı Mahallemizi birbirine bağlayacak olan yaya köprümüzün kurulumunun gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulunduk. Kovid -19 Salgınına rağmen çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz hamd olsun. İnşallah projemiz tamamlandığında açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. İlçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

İlçemizin gençliğini, geleceğini, sosyal hayatını, ekonomisini ideal konuma getirmek için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2020, 01:35

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU TÜRK
OFLU TÜRK - 4 yıl Önce

GÜZEL BİR KARAR BU KÖPRÜ KESİNLİKLE YAPILMALI BUNA İHTİYAÇ VAR

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24