Solaklı Fen Lisesi öğrencilerinden Erzurum’a kardeş eli

Solaklı Fen Lisesi öğrencileri başlattıkları yardım kampanyası kapsamında topladıkları giysi, kırtasiye ve oyuncak malzemelerini Erzurum’un Şenkaya İlçesi Yoğurtçular Köyü İlk ve Ortaokulu ile Akşar Çok Programlı Lise öğrencilerine gönderildi.

Solaklı Fen Lisesi öğrencilerinden Erzurum’a kardeş eli

Solaklı Fen Lisesi akademik başarının yanında sosyal ve kültürel çalışmalara da önem veriyor. Bu kapsamda Solaklı Fen Lisesinin yardımsever öğrencileri yardıma muhtaç öğrenciler için yardım kampanyası başlattılar. Giyim, kırtasiye, oyuncak malzemelerden oluşan toplanan yardımlar koliler halinde PTT Kargo ile Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yoğurtçular Köyü İlk ve Ortaokulu ile Akşar Çok Programlı Lise öğrencilerine gönderildi.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Bedir kampanya için,” Gerçekten samimi olarak söylemem gerekir ki öğrencilerimizin bu alicenap davranışlarını tebrik ediyorum. İçlerindeki yardımseverliğin ve dayanışmanın ne kadar canlı olduğunu görmek de ayrıca beni mutlu etti. Bizde bu duygular yaşadıkça bizleri millet olarak kimse bölüp, parçalayamayacaktır. Kampanyada emeği geçen İdareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

 

Okul Müdürü Osman Hamzaçebi de kampanya ile ilgili olarak, “Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinciyle bir yardım kampanyası düzenlemek istediler. Biz de kendilerine gerekli imkânları sağladık. Onların içlerindeki bu merhamet ve insan sevgisini görünce çok mutlu oldum. Eğitim anlayışımızın sonuçlarını da görmüş olduk. Topladığımız yardımları bölgede daha önce görev yaptığım okullara gönderdik. Buralara göre oraların imkânları kısıtlıdır. Yardıma muhtaç insanları bulunuyor. Burada öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederken özellikle bizleri bu konuda cesaretlendiren İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Süleyman Bedir’e ve öğrencilerimizle birlikte kampanyada büyük emek sarf eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Dilek Korkmaz’a ayrıca teşekkür ediyorum. dedi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24