Solaklı Fen Lisesi Müdür Aktaş’ı ağırladı

Of Solaklı Fen Lisesini ziyaret eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, pansiyonlarda yatılı olarak kalan kız ve erkek öğrencilerle akşam sohbetinde buluştu.

Solaklı Fen Lisesi Müdür Aktaş’ı ağırladı

Eğitimde başarıyı artırmak ve öğrencilere tecrübelerini paylaşmak amacıyla Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, pansiyonlu okulları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ediyor.

 

Proje kapsamında Of Solaklı Fen Lisesi’ni ziyaret eden Müdür Aktaş, pansiyonunda kalan öğrencileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

 

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İl Milli Eğitim Ortaöğretim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu ve Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar da katıldı.

 

Solaklı Fen Lisesi’ni bölgenin en başarılı okulu yapmak için çalıştıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı açılış konuşmasında; “Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürümüze günün bu saatinde öğrencilerimizle bir araya geldikleri için teşekkür ediyorum. Okulumuzun Fen Lisesi olması için gayretlerini hatırlatmadan geçemeyeceğim. Sayın Müdürümüzün önderliğinde bu okulumuzu inşallah bölgenin en başarılı okulu yapmaya çalışacağız. Eğitim haberlerimizi sürekli doğru ve etkili bir şekilde kamuoyuna taşıyan basın mensuplarımıza ve bu akşam burada bizlerle birlikte olan Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar’a da özellikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “Allah sizlere zihin açıklığı versin. Takım ruhu ve dayanışma anlayışı pansiyon hayatının size kattığı güzelliklerdir. Burada birçok yeni tecrübeler ediniyorsunuz. Pansiyon derli-toplu olmayı öğretir. Yarın hayata atıldığınızda edindiğiniz tecrübeler size katkı sağlayacaktır. Sosyalleşme, özgüven gibi özellikleri kazanarak ileriki yaşlarınızda bunun çok faydasını göreceksiniz” diye konuştu. 

 

Okul Müdürü Osman Hamzaçebi ve Müdür Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Müdür Aktaş,  öğrencilerin sorularını cevapladı.

 

Öğrencilere bir de sürpriz yapan Müdür Aktaş, sınıf birincilerini de altınla ödüllendirdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24