Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Ailesi toplandı

Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Okul Aile Birliği Toplantısında Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar yeniden başkanlığa seçildi.

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Ailesi toplandı

Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı. 720 öğrencinin eğitim gördüğü ve 35 öğretmenin görev yaptığı okulda yapılan veli toplantısında Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri için seçim yapıldı.

 

Okula Aile Birliği tarafından bu yıl okula kazandırılan Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, okulda yapılan çalışmalar, eğitim ve öğretim faaliyetleri ve yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakında velilere bilgiler verdi.

 

Toplantıda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Yüksel Yaşar; “Büyük oğlum bu okuldan mezun ve şu an 12.sınıfta okuyor. Yani 12 yıldır bu okulda veli toplantılarına katılıyorum. Koridorlarda öğrenci sıralarında yapardık toplantılarımızı. Bu yıl ilk defa bir konferans salonunda toplantı yapıyoruz. Allah bizim dönemimize nasip etti ama inanın bizlerin katkısı çok az. Okul Müdürümüz Yaşar Osmanoğlu hocamız, idareci arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz ve özellikle hizmetli arkadaşlarımızın özel gayretleriyle bu salonumuz bu hale geldi. Eksikleri var. İnşallah bu dönem de salonumuzun koltuk, perde, ses sistemi gibi diğer ihtiyaçlarını tamamlamanın gayretinde olacağız. Öğrencilik yıllarımızdan beri sürekli yaşıyoruz. Vei toplantısı dendiğinde “yine para isteyecekler” düşüncesiyle pek çok velimiz toplantılara katılmıyor. Ama artık para istemiyoruz. Çocuklarımızın eğitmi için lütfen bu toplantılar aiştirak edin” ifadelerini kullandı.

 

Okulun Ana sınıfını baştan sona yenileyen Mustafa Akyüz’e ve bu hayra vesile olan Mehmet Ayüz’e de teşekkür eden Başkan Yaşar; “Geçen yıl veli toplantımızın ardından Esnaflarımızdan Mehmet Akyüz bey müdürümüze gelerek okulumuza ne yapabiliriz dedi. Müdürümüz de Ana Sınıfının ihtiyaçlarını söyledi. Sağolsun Amcaoğlu Mustafa beye durumu iletti ve yaklaşık 10 bin liralık bir destekle Ana Sınıfımızı baştan aşağı yeniledik. Mustafa beye ve bu hayra vesile olan Mehmet beye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyoruz. Aramızda bu tarz yardımlarda bulunabilecek arkadaşlarımız vardır. Çevremizde bu tarz yardımları yapabilecek eşimiz dostumuz vardır. Sizler de böyle bir hayra vesile olabilirsiniz” dedi.

 

Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının görüşülmesin ardından yeni yönetim kurulu üyelikleri için seçim yapıldı.

 

Başkan Yüksel Yaşar’ın yeniden başkanlığa seçldiği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeliğine seçilenler daha sonra yapacakları toplantı ile görev dağılımı yapacaklar. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24