Sarıalioğlu; Kazanan Of olmuştur

Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu adaylığının ardından yaptığı basın açıklaması ile Ak Parti’nin adayı olması ile kazanan Of olmuştur dedi.

Sarıalioğlu;  Kazanan Of olmuştur

Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu adaylığının ardından yaptığı basın açıklaması ile Ak Parti’nin adayı olması ile kazanan Of olmuştur dedi.

 

Değerli Hemşerilerim…..

 

30 Mart 2014 Tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde partimizin İl ve İlçelerde belirlenen Belediye Başkan Adaylarının ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

 

Zor bir süreçten geçtiğimiz aşikar. Hedefimizin 2023 olması ve 2071 Türkiye'sinin inşası için var gücüyle çalışmalarını sürdüren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Belirttiği gibi her seçim döneminde iç ve dış mihrakların, bütünlüğümüzü bozmak isteyen virüs yapılanmanın olduğu gibi bu tip yapılanmaların fetret gibi gelir geçer sözü unutulmamalıdır. Başbakanımız yaptığı seçimler ve uygulamalar ile bu oyunlara boyun eğmediğini göstermiştir.

 

Yaşadığımız bu seçim sürecinde bir çok engeller karşımıza çıktı, Bir çok gizli mesajlar verildi yılmadık halkın takdiri her şeyin üstündedir anlayışını benimsememizin verdiği irade ile kimseye söz söylemedik, sükunet ile “Allah (c.c) Sabredenin Yanındadır” dedik. Çalışmalarımız hizmetlerimiz bizlere referans olmuştur. Artık süreç başlamış ve OF için çalışmalarımızın daha fazla, itina ile sürdürme zamanı gelmiştir.

 

OF büyük bir ailedir, Bunun edası ile Ak Partinin bir neferi olarak bu ailenin daha huzurlu en güzel hizmeti alma konusunda çabalarımız devam etmekten öte istikrarın OF 'umuza kazanç sağlayacağı göz ardı edilmemelidir. Tüm müminler kardeştir, bu kardeşliğimizi birlikteliğimizi bozmak isteyenler çıkacaktır, Amaçları OF un istikrarını, büyümesini değil, Kabuğunda kalmış gelişememiş, Yerinde sayan OF u görme hayalleridir.

 

Hakkımızda bir çok manipülasyon, dedikodu yapıldı. Halkımızın desteğine ve teveccühüne inandık. Ak Parti OF Belediye Başkan Adayı olarak belirlendik. Kazanan OF olmuştur. Bu süreçte Hatalar yanlışlıklar olacaktır, Olmuştur da, hatanın üzerine gitmemek, bunlardan ders çıkarmak en önemli prensibimiz olmalıdır. Bundan sonra El Ele, Birlikte Partimizin Oylarını arttırırken bu seçimin OF un gelişmesi, Kabuğundan çıkması için bir imtihan olacağı, Aynı zamanda Hükümetimize Başbakanımıza verilecek en büyük destek olurken, Milli iradeye iç ve dış mihraklar, yapılanmalar tarafından müdahalede bulunanlara tokat gibi cevap olacaktır.

Değerli Hemşerilerim…

 

Bugüne kadar siyasi yaşamımızda verdiğimiz söz ü çiğnemedim,kimseye art niyet ile cevap vermedim,Aday adaylığım zamanında da bu kaideye uydum.Bana yapılmış tüm kötü sözlerden iftiralardan hakkımı helal ediyorum.Çünkü ben OF u düşünüyorum.Hizmet aşkım ilk hizmet yaptığım heyecan gibi durmakta.Bu uğurda başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Halkımıza ,Parti Teşkilatıma, Aday Adayı Arkadaşlarıma,Diğer Parti Adaylarına ,Dostlarıma ve çok değerli OF basın mensuplarına En derin Saygı Sevgi ve Muhabbetlerimi gönderirken verdiğiniz Önem ve Desteğe Layık Kalacağıma Söz veriyorum..

 

Allah (c.c) Yar ve Yardımcımız Olsun İnşallah…

Ak Parti OF Belediye Başkan Adayı

İnşaat Mühendisi

Salim Salih SARIALİOĞLU

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih
Salih - 10 yıl Önce

Sen vekil ol da Oktay vekil başkan olsun da özleduk oni

tatar ramazan
tatar ramazan - 10 yıl Önce

murat saral bağımsız aday salim uykun kaçmasın bu gece ellah muratla beraber olsun

topal osman
topal osman - 10 yıl Önce

adaylığınıza diyecek yoktur ama futbolu adam gibi oynayın sağda solda murat için fitne dedikodulara prim vermeyin adam gibi adam olduğunu çok iyi biliyorsunuz.hadi bakalım kalın sağlıcakla.tatar sende milletin uykusunu kaçırma

tatar ramazan
tatar ramazan - 10 yıl Önce

bunları secimde anlatacak adam cok ararsın bulursan atabi

Osman osmanoğlu
Osman osmanoğlu - 10 yıl Önce

Muratın hakkına girdiniz musibetini ağır ödersiniz,iftiralar karalamalar yalanlarla aday oldunuz...

saraloğlu
saraloğlu - 10 yıl Önce

Diğer akrabalar hep konuşurya.neden hep sarallar başkan diye..ınanın kendi akrabanız olsa anca MURAT SARAL kadar adalatli olur.onu seviyoruz,herkes seviyor..şimdi sevinin,ama bigün, keser döner sap döner.

LAZKOPAT
LAZKOPAT - 10 yıl Önce

Oktay'ın yumruğu salimi başkan adayı yaptı.Sayin vekil SARAL çekin artık elinizi Of'dan.Trabzonun vekili okdan amenna git istanbulla uğraş.

mustafa kalyon
mustafa kalyon - 10 yıl Önce

sayın arkadaşlar siz kişilerı ön plana cıkarıyonuz muray 3 yıl önce beledıye başkanlığı onun icın hayaldı gerçek oldu kimin sayesın de oktay saral sayesın de şimdı salim kardeş aday oldu onu desteklemek lazım biz akpliyiz yakişan odur murat kardeş akp nın neferıdır hep beraber akp yı uçuracağız inşanlah allah yar yardımcımız olsun


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24