Saraçlı Köyü eski muhtarı Aydın hayatını kaybetti

Saraçlı Köyü Eski Muhtarı ve Emekli Öğretmen Bekir Sami Aydın, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Cenazesi bugün toprağa verilecek

Saraçlı Köyü eski muhtarı Aydın hayatını kaybetti
Of’un emektar öğretmenlerinden ve Saraçlı Köyü’nün eski Muhtarı Bekir Sami Aydın hayatını kaybetti.

Yurdun çeşitli bölgelerinde öğretmenlik yaptıktan sonra memleketine dönen ve burada eğitim vermeye devam eden Aydın, 2003 yılında emekliye ayrılarak 2004 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde köyüne muhtar seçilmişti.
 
Çok sayıda öğrenci yetiştiren Aydın, 5 yıl boyunca da köyüne hizmet ettikten sonra tekrar eğitime geri dönerek Engelli Öğrencilere eğitim vermeye devam ediyordu.
 
Yaklaşık 20 gün önce kalp krizi geçirerek Trabzon Ahi Evren Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Aydın, dün gece hayatını kaybetti.
 
Aydın’ın Cenazesi Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Saraçlı köyü’ndeki aile mezarlığına defnedildi.
 
Camii İmam Hatibi Ömer Tellioğlu hocanın kıldırdığı cenaze namazına Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Gündüz, Belde Belediye başkanları, Muhtarlar, Öğretmen arkadaşları, Aydın ailesinin dost ve yakınları ile Saraçlı halkı katıldı.

Of Havadis ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Önceki haberimiz;

Of’un emektar öğretmenlerinden ve Saraçlı Köyü’nün eski Muhtarı Bekir Sami Aydın kalp krizi geçirdi.
 
Of Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Trabzon Ahi Evren Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Aydın’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
 
Yoğun bakım ünitesinde destek ünitesi ile yaşama bağlanan Aydın’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.
 
Bekir Sami Aydın Kimdir?
Aydın’ın Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook’tan alıntıladığımız hayat hikayesi şöyle; 
28 Eylül 1957 günü Of’un Saraçlı Köyü’nde dünyaya geldim. Babamın 17 yıl sonra doğan ilk oğluyum. 1963-1979 yılları arası Rize’de İlk, Orta ve Lise eğitimimi tamamladım. Eğitim Enstitüsünü bitirdim.1996-1997 yıllarında yazın okuyarak eğitim fakültesini bitirdim. Elazığ Karakoçan, Çorum İskilip ve Ordu Gürgentepe’de 4’er yıl öğretmenlik yaptım.Ardından Of’a geldim. İlk önce kendi köyüme yani Saraçlı Köyü’nde ve ardından komşu köyde, Fındıkoba İhsan Karadeniz İlköğretim Okulu’nda 3 yıl, Of merkezde de 10 yıl öğretmenlik yaptım. Emekli olduktan sonra 2004-2009 yılları arasında köyüme yani Saraçlı Köyü’ne muhtarlık yaptım. Şu anda da kursuna gittiğim engelli öğretmenliği yapıyorum.Aynı zamanda da apartman yöneticiliği yapıyorum....

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ABİDİN DAYIOĞLU
ABİDİN DAYIOĞLU - 12 yıl Önce

uzun yıllar aynı okulda ve aynı ilçede görev yaptığım değerli arkadaşım sami hocaya cenabı haktan acil şifalar diliyorum

mustafa karaismailoglu
mustafa karaismailoglu - 12 yıl Önce

Allahtan acil sifalar dilerim.

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

DEĞERLİ ÖĞRETMEN VE MUHTARIM ALLAHIN İZNİ İLE SIHATINA KAVUŞURSUN İNŞALLAH.

vural özturk
vural özturk - 12 yıl Önce

gecmış olsun hocam acılşifalar dılerım

Murat soylu
Murat soylu - 12 yıl Önce

Bekir Samı AYDIN kardeşime Allah'tan acil şifalar dilerim.

Hızır AYAN
Hızır AYAN - 12 yıl Önce

Emektar öğretmen abimize yüce Mevla!dan acil şifalar diliyorum.

ABİDİN DAYIOĞLU
ABİDİN DAYIOĞLU - 12 yıl Önce

UZUN YILLAR AYNI OKULDA VE AYNI İLÇEDE GÖREV YAPTIĞIM ARKADAŞIM BEKİR SAMİ ABİME CENAB-I ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN. GERİDE KALAN AİLE FERTLERİBNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24