Şanlıurfa’dan 150 öğrenci Of’ta ağırlanacak

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Şanlıurfa’dan 150 öğrenci 26-29 Nisan tarihleri arasında Of’ta ağırlanacak.

Şanlıurfa’dan 150 öğrenci Of’ta ağırlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan ve İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen 'Biz Anadoluyuz’ projesi kapsamında Şanlıurfa’dan 160 öğrenci Of’a gelecek.

 

26-29 Nisan tarihleri arasında Of’ta ağırlanacak olan öğrencilerle ilgili yapılacak çalışmaları organize etmek üzere Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında bir Koordinasyon Kurulu oluşturuldu.

 

Kaymakamlık Makamında yapılan ilk toplantının ardından görev dağılımı yapılarak ilgili birimler aralarında toplantılar düzenleyerek süreçle ilgili yapılacak çalışmaları planlıyorlar.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında okul ve kurum müdürleri ile toplantı yapıldı.

 

HMB Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Değerli arkadaşlar, ülkemizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine önemli katkı sağlayacağına inandığım bu projeyi İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu da çok önemsiyor.  Öğrencilerimizin ve onları konuk edecek velilerimizin burada kuracağı güzel gönül bağları ile çok güzel dostluklar oluşacak. Hazırlıklarımızı gözden geçirerek inşallah bir aksaklığa mahal vermeyelim. Bundan önceki organizasyonlarda olduğu gibi bu organizasyonu en iyi şekilde sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Bu zamana kadarki çalışmalarınız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24