Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Mehmetçik için Kermes

Taşhan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve aileleri tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir, Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Mehmetçik için Kermes

Taşhan Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve aileleri tarafından geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere bir kermes düzenlendi.

 

Of Belediyesi meydanında düzenlenen kermes; Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından ziyaret edildi.

 

Okulun öğrencileri ve veliler tarafından hazırlanan çeşitli yiyecek ve içecekler, davetlilere sunuldu. Vatandaşların da ilgi gösterdiği kermeste öğrenciler gelen vatandaşların tansiyonunu ve kilolarını ölçerek vücut kitle indeksi konusunda vatandaşları bilgilendirdiler.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat kermesi düzenlemeleri nedeniyle emeği geçenleri kutlayarak, “Ülkemizin geçtiği böyle zor ve sıkıntılı günlerinde göstermiş olduğunuz hassasiyet ve yardımseverlik duygularınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum.  Millet olarak bizleri farklı kılan da bu dayanışma duygusudur. Emeği geçenleri tebrik ediyor, kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Ayaklarına taş değdirmesin” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24