Sağlık çalışanlarının buruk bayramı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eren Arslan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenledikleri yemekte Of’taki Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramlarını kutladılar.

Sağlık çalışanlarının buruk bayramı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından Of Sahil Tesislerinde düzenlenen yemekte Of’taki Sağlık Çalışanları bir araya geldi. 

 

Yemeğe Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra Of Devlet Hastanesi Başhekimi  Opr. Dr. Şaban Uysal, İlçe Sağlık Grup Başkanı Barış Çağlar, Of Devlet Hastanesi İdari Yönetimi, Doktorlar, Ebe ve Hemşireler ile Of Merkez Sağlık Ocağı çalışanları katıldı. 

 

Yemekte konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. Sarıalioğlu; “Allah sabrınızı artırsın inşallah bu güzel birlikte beraberlikte bu ülkenin dinine insanlığın menfaatine çalışana katkı sunsun diliyorum” diye konuştu.

 

Ankara’daki terör olayına değinen ve 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Of Kaymakamı Eren Arslan “Dün akşam Ankara’da çok üzücü bir hadise yaşandı. Söylenecek çok şey yok. Bu programı daha önceden programlamıştık. Bu birlikteliği düzenleyerek ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere de sağlam duruşumuzla dik duruşumuzla mesaj vermek ve onlara emellerine ulaşamayacağını hep birlikte haykırmak için ve göstermek için buradayız” dedi.

 

Meslek hayatının 39. yılında emekliye ayrılan Çocuk Doktoru Münir Şahinoğlu, ise duyguları 4 sevgi ile özetledi. Şahinoğlu; “Meslek 4 şey çok önemliydi. İnsan sevgisi, Vatan sevgisi Dürüstlük ve Meslek sevgisi ile 39 yılı geride bıraktım. Genç bir hemşiremizin çocuğu hastalanmıştı. Çocuk yiyemez içemez duruma gelmişti. Normal şartlarda kendinden geçmiş durumdaydı. Tedavinin üçüncü gününde hemşire koşarak boynuma sarıldı. Allah razı olsun sizden hocam. Çocuğumun ilk defa güldüğünü gördüm dedi. Üç buçuk yaşına kadar çocuğunun güldüğünü görmemişti. İşte bu yüzden insan sevgisi ve karşılık sevgi. 39 yıllık meslek hayatımda hep bu vardı. Vatanınızı sevin, İnsanları sevin, Mesleğinizi sevin ve dürüst olun” ifadelerini kullandı.

 

Başhekim Uysal ise yaptığı teşekkür konuşmasında 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sağlık çalışanlarını güzel bir organizasyonla buluşturduğu için Başkan Sarıalioğlu’na ve Kaymakam Arslan’a teşekkür etti.

 

Program sonunda Kaymakamı Arslan tarafından emekliye ayrılan Çocuk Doktoru Münir Şahinoğlu’na bir plaket takdim edilirken, Başkan Sarıalioğlu ise Of’ta 5 yılını tamamlayan Kardiyoloji Doktoru Zeynep Kazaz’a teşekkür plaketi takdim etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞAİR YUSUF CEVAHİROĞLU
ŞAİR YUSUF CEVAHİROĞLU - 8 yıl Önce

14 Mart Tıp Bayramı kutlaması saygı değer doktorlarım , aile hekimleri , hemşireler ve sağlık çalışanları ile 14 mart Tıp Bayram'ı yemeğinde. Şahsımı bu güzel organizasyon'a davet eden ‪#‎Of‬ ‪#‎Devlet‬ ‪#‎Hastanesi‬ Başhekimi Uzm.DR Sn ‪#‎Şaban‬ ‪#‎Uysal‬ hocama saygılarımı teşekkürlerimi bir borç bilirim. ‪#‎14MARTTIPBAYRAMIKUTLUOLSUN‬

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24