Saadetli Gençler Müdür Şahin’i ziyaret etti

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Saadetli Gençler Müdür Şahin’i ziyaret etti

Saadet Partisi Of İlçe Gençlik Kolları üyeleri, her ay rutin olarak gerçekleştirdiği ziyaretlere Of Milli Eğitim Müdürlüğünü de ekledi.

 

Daha önce Of İlçesinde üç yıl Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaptıktan sonra Rize İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğünde görevlendirilen ve sekiz yıl aradan sonra Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Şaban Şahin'i, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, Tanıtma Başkanı İmdat Osmanoğlu, Eğitim Başkanı Servet Kumandaş, Halkla İlişkiler Başkanı Ömer Aktaş ve İlçe Sekreteri Fahri Hacıcaferoğlu katıldı.

 

Gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin, ' Sizin gibi genç insanların eğitim camiasına önem verip, bu şekilde ziyaret gerçekleştirmesi çok memnun edici bir durumdur. Gençlerimizin, gerek sosyal gerekse teknolojik etkilerden kaynaklanan sorunlardan dolayı olumsuzluklara düştüğü zamanımızda, hayırlı işlerle uğraşan genç kardeşlerimizi görmek onur verici bir durumdur. Bu anlamda çalışmalarınızda başarılar diliyorum' dedi.

 

Eğer işinizi severek yapıyorsanız o yaptığınız işte zorluk görmezsiniz diyen Şahin 'Öğretmen arkadaşlarımıza, bu tür önerilerde bulunarak, mesleğinizi ve öğrencilerinizi seveceksiniz, diyoruz. Eğer mesleğini sevmeyen bir öğretmen olduğu zaman, öğrencisi ile anlaşamayıp mesleğinde başarılı olamıyor. Bu da genç neslin eğitiminde olumsuz etki meydana getiriyor. Bu kapsamda velilere de çok iş düşmektedir. Çocuklardaki bazı sorunları velilerine bildirmemiz gerektiği zamanlar oluyor fakat, velileri kolay kolay göremiyoruz. Veli toplantılarına gelen veli sayısı çok az. Bundan dolayı bizler eğitim camiası olarak velilere ulaşmak için ev sohbetleri düzenliyoruz. Öğrencilerimizin evlerine ziyaretler gerçekleştirerek, veliler ile kaynaşma sağlayıp öğrenciler hakkında bilgiler veriyoruz' dedi

 

Gençlik Çalışmalarından bahseden Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, 'Bizler Saadet Gençliği olarak geleceğimizin teminatı olan genç nesli, Ahlak ve Maneviyatı ön plan da tutarak yetiştirmek için elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz. Bu anlamda yıllık tüm Türkiye'de bölgeler halinde gerçekleştirilen MEB çalışmaları yapıyoruz. Geleceğine faydalı, ecdadına yakışan bir gençlik yetiştirmek için gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetler kapsamında bu yıl 10.550 genciyi eğitime alarak inancına ve kültürüne yakışır bir eğitim seminerleri ile programlarımızı tamamladık. Bu çalışmaları inşAllah her yıl tekrarlayacağız' dedi.

 

Geleneksel Bilgi yarışmaları düzenlediklerini söyleyen Gençlik Başkanı Süleyman Baş, 'Gençlerimizi olumsuz alanlardan çekip, kültürüne ve ahlakına aykırı olmayan faaliyetler ile bir arada toplayacağımız Bilgi Yarışmalar serisinin bu yıl dokuzuncusunu yapacağız' dedi.

Yaklaşık bir saat süren ziyaret, sıcak bir ortamda karşılıklı bilgi alışverişi ile gerçekleştirildikten sonra son buldu.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24