Saadet Partisi Gençlik Kolları Aylık Toplantıda buluştu

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları aylık ilçe divan toplantısında gündeme ilişkin konuşma yapan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, siyasilerin ağzından çıkan sert söylemlerle huzurun sağlanamayacağını söyledi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Aylık Toplantıda buluştu

Partisinin ilçe teşkilatında gerçekleştirilen ilçe divan toplantısında konuşma yapan Gençlik Başkanı Murat Gözütok, “Ülkemiz maalesef birileri tarafından sürekli karıştırılmak ve huzursuz bir ülke için ellerinden geleni yapmaktadır. Bunu yapan İslam düşmanları sadece ülkemizi değil, bütün dünyada Müslüman ve mazlumları sömürme ve dinlerinden uzaklaştırma adına görmekten dahi imtina edebileceğimiz zulümler yapmaktadırlar. Maalesef Müslüman idareciler de bu zalimlerin oyunlarına bilerek veya bilmeyerek ortak olmaktadırlar. “ diyerek zalimliklerini alenen yapan ülkeler ile stratejik ortaklık kurmanın, zulümlerine ortak olmanın en büyük delili olduğunu ifade etti.

 

EVET: VATANSEVER

HAYIR: VATAN HAİNİ ÖYLE Mİ?

Anayasa ve Başkanlık sistemi ile ilgili de açıklama yapan Gözütok, “Son zamanların en yoğun gündemini oluşturan Başkanlık ve yeni anayasa, siyasilerin sert söylemlerinden dolayı maalesef ülkemiz vatandaşlarını iki kısma ayırdı. Evet diyecekler vatansever, hayır diyecekler ise vatan haini olarak nitelendiriliyor. Bu başlı başına büyük bir hatadır. Ülkesini düşünen bir siyasi liderin bu sözleri söylemesi büyük bir hatadır.” dedi.

 

SÜREKLİ ALDANAN YANILAN KİM?

Yaptıkları çalışmaların detaylarını açıklamaktan çekinen siyasilerin millete söyleyecek sözleri olmadığı için bu tür sert söylemler kullandığını söyleyen Gözütok, “İktidar sahipleri ve muhalefet partisi yöneticileri gerçekten yaptıkları çalışmanın doğru olduğunu ve ülkemiz için faydalı olduğuna inansaydılar, çıkıp ekranlardan başkanlık sistemini ve anayasa değişikliğini detayları ile açıklarlardı. Fakat aylardır dillendirdikleri bu değişiklikleri üstü kapalı şekilde sert söylemler ile insanlara açıklamaktadırlar. Eğer bu millete bu güne kadar yapılan bütün çalışmaların detayını açıklasaydılar, bu kadar yanlışa düşmezdiler. “diyerek sürekli yanıldık, aldandık, kumpas kuruldu, aldatıldık diyenlerin bunlar olduğunu hatırlattı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24