Saadet Partisi Adayı İrfan Saral Muhtarları konuk etti

Saadet Partisi of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Of belediye Başkanlığına seçilmeleri halinde muhtarlarla birlik ve beraberlik içerisinde Of’a hizmet edeceklerini ifade etti.

Saadet Partisi Adayı İrfan Saral Muhtarları konuk etti

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde Başkan Adayı İrfan Saral ve Meclis Üyesi adayları muhtarlarla bir araya geldi.

 

Ali Usta Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Saadet Partili Of Belediye Meclis Üyeleri, Yeni dönem Meclis Üyesi Adayları, Parti Teşkilatı ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Vahapoğlu, davetlerine icabet eden muhtarlara teşekkür etti.

 

Seçim çalışmaları hakkında muhtarlara bilgiler veren Başkan Adayı İrfan Saral; “Yaklaşık 6 aydır sahada seçim çalışması yapmaktayız. Ulaşmadığımız insanımız neredeyse kalmadı. Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. İnşallah 30 Mart’ta halkımız kararını verecek. Belediye Başkanı seçilmemiz halinde tüm kurumlarımızla olduğu gibi sizlerle de birlik ve beraberlik içerisinde Of’umuza hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
A.Y
A.Y - 10 yıl Önce

değerli hemşehrimler:hep şunu söylemezmiydik yine bunlarmı başkan olacak birbirimize çayevi kapılarında,cenaze namazlarının arka saflarında kahve köşelerinde, misafirlikde bunları konuşmazmıydık evet şimdi adamın biri çıktı ve bu statükotu değiştireceğinden hal diliyle bize anlatıyor ey oflular gelecekde torunlarınızın ofda belediye başkanı olmasını istiyorsanız bu seçimde bu statükoyu değiştrme ,yenme zamanı bu bu statükonun bir parçası olacaksanız Allah ve kullara karşı vebalınız büyüktür

ismail sarıalioğlu
ismail sarıalioğlu - 10 yıl Önce

sevgili kardeşim sen statüko dediğin o sülalenin ne yanlışını gördünde sanki düşman gibi bunlardan kurtulmak için adeta bir kurtuluş savaşı ilan eder gibi çağrı yapmaktasın bakın yıllarca her kesime adil davranmış elinden geldiğince hizmet etmeye çalışmış şahsiyetlere karşı bu düşmanca çağrılarınızı anlamakta zorluk çekmekteyiz.hem bastırılmış duygularınızı bu şekilde isminizi gizleyerek değil çıkıp adam gibi adını soyadını yazarak yapmalısınız. sevgi ve hoş görü içerisinde olmalıyız.seçimdir kim hak ettiyse kim layıksa o kazansın ama içinizdeki bu kin niye..

osmanoğlu
osmanoğlu - 10 yıl Önce

sen yürü ak parti arkanda

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24