Rümeysa, İl Meclis Başkanlarını Of'ta ağırladı

Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Adayı Of Anadolu Lisesi Öğrencisi Rümeysa Soylu, İl Öğrenci Meclis Başkanlarını Of’ta ağırladı.

Rümeysa, İl Meclis Başkanlarını Of'ta ağırladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 10 yıl önce başlatılan ve her yıl ilçelerdeki okullardan başlanarak önce İl Öğrenci Meclisi Başkanı, ardından da Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı seçiliyor.

 

Proje kapsamında Of Anadolu Lisesi Öğrencisi Rümeysa Soylu, önce Of’un İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına, ardından da Trabzon’da yapılan seçimlerde Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçildi.

 

Bu başarıyla yetinmeyip Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığına adaylığını açıklayan Rümeysa, Samsun’da yapılacak seçimler öncesinde düzenlediği etkinlikle İl Öğrenci Meclis Başkanlarını Of’ta ağırladı.

 

Önceki gün Trabzon’a gelen ve Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini gezen öğrencilere Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından yemek ikram edildi. Of Kaymakamı Eren Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’nun da eşlik ettiği yemekte öğrencilere konuşan Kaymakam Arslan; “Rümeysa kardeşimizi tebrik ediyorum. Düzenlediği bu güzel etkinlikle siz değerli il öğrenci meclis başkanı arkadaşlarımızı burada bizlerle buluşturdu. Bu güzel organizasyon sizler için güzel bir fırsat. Güzel ülkemizin farklı bölgelerini ve farklı güzelliklerini görme fırsatı buluyorsunuz. Eğitiminizin yanından bu tarz etkinliklerle de kendinizi geleceğe daha iyi hazırlıyorsunuz. Katılımızdan dolayı sizleri kutluyorum ve eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yemeğin ardından Of Kaymakamlığı Folklor ekibinin gösterilerini izleyen ve ekiple birlikte horon oynayan öğrenciler daha sonra Özçay Çay Kooperatifi Çay Fabrikasını ziyaret ederek Fabrika Genel Müdürü Erdal Saral’dan çay imalatı hakkında bilgiler aldılar.

 

Fabrika bahçesince çay içip sohbet eden öğrencilere Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu birer hediye paketi takdim ettiler.

 

Ufku geniş, dinamik, azimli ve duyarlı gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “Rümeysa kardeşimiz güzel bir organizasyon düzenledi ve sizleri bizlerle bir araya getirdi. Hayatımız boyunca gençlerimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduk, bundan sonrada da olmaya devam edeceğiz. Bizleri hatırlamanız için nacizane birer hediye hazırladık. Gönlümüzden kopan bir armağan olarak kabul edin. Allah’ın nimeti çoktur lakin çay gibisi yoktur. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı Rümeysa Soylu düzenledikleri organizasyonla gençler arasında kültürel bağları ve iletişimi geliştirdiklerine inandıklarını belirterek etkinliğe katılan İl Öğrenci Meclis Başkanlarına, kendilerini en güzel şekilde ağırlayan Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

SAYIN RÜMEYSA SOYLU BAŞARILARIN DEVAMI VE SAĞLIKLI YAŞAMLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24