Rizeli Taksici cinayetinde bir Gürcü tutuklandı

Of'ta 7 Mart'ta ortaya çıkan Taksici cinayeti ile ilgili sır perdesi aralanıyor. Gözaltına alınan bir Gürcü vatandaşı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Rizeli Taksici cinayetinde bir Gürcü tutuklandı

Of'ta 7 Mart'ta ortaya çıkan taksici cinayeti ile ilgili sır perdesi aralanıyor.

4 Mart Pazaratesi gecesi meydana geldiği tespit edilen ve Cumhuriyet Mahallesi'nde aracının içinde ölü olarak bulunan Rizeli Taksici Ayhan Kal (36) cinayetini büyük bir titizlikle soruşturan Of Emniyeti, bir Gürcü vatandaşını gözaltına aldı.

İsmi açıklanmayan T. adlı Gürcü vatandaşı, Savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Geç saatlerde tutuklanmasına karar verilen Gürcü vatandaş, sağlık kontrolünün ardından Trabzon Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ederken, Emniyet yetkilileri olayla ilgili açıklama yapmanın henüz erken olduğunu belirterek soruşturmanın devam ettiğini ifade ettiler.

07 Mart 2013 tarihli olayla ilgili ilk haberimiz;

Rize’nin Pazar ilçesinde yaklaşık 15 yıldır taksicilik yapan Ayhan Kal (36), Of Cumhuriyet Mahallesi’nde aracının içerisinde ölü olarak bulundu.

 

Mahalle sakinlerinin ihbarı ile olay yerine gelen Of Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 53 T 4189 plakalı araç içerisinde sürücü koltuğunda Ayhan Kal’ı başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olarak buldu.

 

Of Cumhuriyet Savcılığının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ayhan Kal’ın cansız bedeni Of Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kal’ın cansız bedeninin otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği öğrenildi.

 

Olay yerine gelen Taksici Kal’ın abisi Aydın Kal, kardeşi Ayhan Kal’dan Pazartesi gününden beri kendisinden haber alamadıklarını belirterek “Gürcistan’a gittiğini düşündük. Ancak üç gündür haber alamayınca bu sabah Polise müracaat ettim. Öğleden sonra emniyetten aradılar. Kamera incelemesi yapağız dediler ve buraya getirdiler. Kardeşimin cansız bedeniyle karşılaştım. Şoktayım” ifadelerini kullandı.

 

Of Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmalar neticesinde aracın 4 Mart pazartesi gece 24 sularında bir istasyondan yakıt aldığı ve araçta sürücünün yanı sıra iki kişinin daha olduğu tespit edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber        : Şefik Üstündağ
Fotoğraflar : Halil Bayram

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLİ.
OFLİ. - 11 yıl Önce

AMİRİNDEN POLİS VE DİĞER GÖREVLİLER VE DEĞERLİ OF EMNİYETİ SİZLERE GÖREVİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER VE OLMAMASI TERCİHİM AMA VUKUUNDA GEREĞİNİN YERİNE GELECEĞİNDEN EMİNİZ.TEŞEKKÜRLER.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24