Revi ve Balta’dan Terzioğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, polip ameliyatı olan Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu’nu ziyaret ettiler.

Revi ve Balta’dan Terzioğlu’na geçmiş olsun ziyareti
HABERİN GALERİSİ
Terzioğlu ameliyat oldu

Terzioğlu ameliyat oldu

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, ses tellerinde meydana gelen rahatsızlık nedeniyle polip ameliyatı oldu.

 

Yaklaşık 1 yıl önce KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisinde ameliyatı olan Terzioğlu, hastalığının yeniden nüksetmesi üzerine yeniden ameliyat oldu.

 

İstanbul’da Özel bir hastanede gerçekleştirilen operasyonun ardından bir süre İstanbul’da dinlenen Terzioğlu, Trabzon’daki evine gelerek istirahatine devam ediyor.

 

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Ak Parti İl Yöneticileri, İmtiyaz Sahibimiz Ahmet Yaşar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Terzioğlu’nu Trabzon’daki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Ses tellerinin hasar görmemesi nedeniyle konuşma yasağı bulunan Terzioğlu, telefonlarına bakamadığı için geçmiş olsun dileklerini sosyal medya ve kısa mesajla mesaj olarak alıyor.

 

Ses tellerinin zarar görmemesi için ziyaretçileriyle yazışarak sohbet eden Başkan Terzioğlu; “İstanbul’da başarılı bir operasyon geçirdim. İnşallah kısa bir süre içerisinde sağlığımıza kavuşacağız. Arayanlarımızla konuşamamanın üzüntüsü içerisindeyim. Arayanlarımızla yazışarak sohbet ediyoruz. Arayan ve mesaj gönderen herkese, yakın ilgi ve alakasını eksik etmeyen Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

GEÇMİŞ OLSUN VE ALLAH ŞİFALAR VERSİN.

DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24