Rehber öğretmenler Of’ta toplandı

Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerindeki Rehber Öğretmenler yeni eğitim- öğretim yılının ilk toplantısını Of’ta gerçekleştirdiler.

Rehber öğretmenler Of’ta toplandı

Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Of ve çevre ilçelerinde görev yapan Rehberlik öğretmenlerini buluşturdu.

 

Belli periyotlarla bir araya gelen Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerindeki Rehber Öğretmenler yeni eğitim- öğretim yılının ilk toplantısını gerçekleştirdiler.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da toplantıya katılarak kısa bir selamlama konuşması yaptı.

 

Kabahasanoğlu konuşmasında; “Bizlerin eğitimde bir öğrencimizin bile kaybedilmesine tahammülümüz yoktur. Onun için sizlerin rehberlik servislerinde yapacağınız çalışmalarla bu anlamda çok önemlidir. Sizlere yaşadığı sorunlardan dolayı başvuracak bir öğrencinin sorununa göstereceğiniz çözüm yolu belki de onun hayatını kurtaracaktır. Toplum olarak yaşadığımız sıkıntılar ailelerde dolayısıyla çocuklarda daha büyük sıkıntılara neden oluyor. İnancımız gereği de bir insanı kurtarmanın insanlığı kurtarmak olduğunu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim, öğretim yılınız hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kazasız belasız bir dönem geçirmenizi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24