Rakipsiz Terzioğlu güçlü bir yönetim için çalışıyor

Ak Parti Of İlçe Başkanlığının 23 Eylül Cumartesi Günü yapılacak olan 6.Olağan Kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Terzioğlu, güçlü bir yönetim oluşturmak için yoğun mesai yapıyor.

Rakipsiz Terzioğlu güçlü bir yönetim için çalışıyor

Ak Parti Of İlçe Başkanlığının 6.Olağan Kongresi, 23 Eylül Cumartesi Günü yapılacak. Kongreye tek aday olarak girecek olan Başkan Mehmet Hakan Terzioğlu, 3.döneminde güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışıyor.

 

2012 yılında başkanlığa atanmıştı

24 Aralık 2011 tarihinde yapılması planlanan ve Ak Parti Genel Merkezi tarafından iptal edilen 4.olağan kongrenin ardından Başkan Terzioğlu, 2 Şubat 2012 tarihinde Of İlçe Başkanlığı görevine atanmıştı.

 

Başkan Terzioğlu; Aday olmayacağını açılamasının ardından Genel Merkezin yoğun baskıları sonucu tek aday olarak girdiği 15 Kasım 2014 tarihinde yapılan 5.olağan kongrede de 2.kez başkanlığa seçilmişti.

 

Güçlü bir yönetim oluşturacağız

Yaklaşık 6 yıldır Of İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Terzioğlu, tek aday olarak gireceği kongrede 3.döneminde güçlü bir yönetim oluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor.

 

Genel Merkez tarafından Yönetim Kurulu Asil Üye sayısının 20’den 15’e indirilmesi en az 2-3 kadın üye ve genç üye şartı nedeniyle yönetim kurulu üye seçiminde zorlanan Terzioğlu, yönetim kurulunda görev yapan ve sürelerini dolduran üyeler yerine başarı çıtasını arttıracak isimlerle yola devam etmeyi planlıyor.

 

Derdimiz makam veya mevki değildir

Dünyadaki mazlumların lideri yoksulların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’a bir milim yardım edebilmek içi, ona güç verebilmek için çalıştıklarını belirten Başkan Terzioğlu; “Dokuz yılımı siyasete adadım. Derdimiz mazlumların, Müslümanların derdidir. Biz bu süre içerisinde tamamen halkımızın taleplerine yardımcı olabilmek için uğraştık. Her dönem olduğu gibi bu dönem de güçlü bir Bakanımız var. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile beraber inşallah İlçemize, insanımıza güzel hizmetler vermeyi düşünüyoruz. Partimiz bize ne talimat verirse biz onun peşinden koşarız. Derdimiz asla makam veya mevki değildir” ifadelerini kullandı.

 

Of halkımıza gece gündüz hizmet etsek azdır

“Of halkına ne kadar hizmet etsek azdır” diyen Başkan Terzioğlu; “Ben Of’ta iki dönemdir İlçe Başkanlığı yapıyorum ve şunu söylemem gerekir ki Of halkına ne kadar hizmet etsek azdır. Gerek seçimlerde, gerekse organizasyonlarımızda, gerekse partimizin bu halka ne zaman ihtiyacı olduğunda her zaman halkımız partimizin yanında olmuştur. Biz bunun yanında yaklaşık % 82 oy aldık. Bize oy vermeyen 18’lik kısmını alabilmek için de uğraşacağız. Gönüllerini almaya çalışacağız. Hedefimizi 90’lara çıkartacağız” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 6 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE BAŞARILAR DİLERİM.İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24