Pınaraltı’nda Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması

Mevlidi Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Pınaraltı Ortaokulun’da düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında kızlarda Karabulut, erkeklerde ise Resul Yılmaz birinci oldu.

Pınaraltı’nda Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması

Peygamberimizin doğum yıl dönümü olan Mevlidi Nebi haftası Of’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

 

Etkinlikler kapsamında Pınaraltı Ortaokulu’nda düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında kızlarda 8. Sınıf öğrencisi Kader Karabulut birinci, erkeklerde ise 6. Sınıf öğrencileri Resul Yılmaz birinci oldu.

 

Kur’an-ı Kerim sınıfında yapılan yarışma heyecan ve çekişmeye sahne olurken yarışmanın Jüri üyeliğini Serince Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Cerrah ile Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Celal Özdin yaptı.

 

Yarışmalar sonucunda kızlarda 8. Sınıf öğrencisi Kader Karabulut birinci, 7. Sınıf öğrencisi Kevser sağlam ikinci yine 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Sağlam üçüncü oldular.

 

Erkekler kategorisinde 6. Sınıf öğrencileri Resul Yılmaz birinci, H. İbrahim uzun ikinci, 7. Sınıf öğrencisi Tekin Demircan üçüncü oldu.

 

Yarışmalarda birinci olanlara 250’şer lira, ikinci olanlara 150’şer lira, üçüncü olanlara 100’er lira para ödülü verildi. 4 ve 5. olanlara kitap tüm katılanlara ise 5’er lira para ödülü ile ödüllendirilirken ödüller hayırsever bir vatandaş tarafından karşılandı.

 

Böylesine anlamlı ve güzel bir haftayı ruhuna uygun olarak kutlamak istediklerini belirten Okul Müdürü Katip Er; “Öğrencilerimiz hem okulda öğrendiklerini uygulasınlar hem de tatlı bir yarış içinde kendilerini geliştirsinler istedik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ödülleri karşılayan hayırseverimize öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Jüri üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu tür yarışmaları inşallah dönem dönem sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24