Pınaraltı İlk ve Ortaokul Müdür Kâtip Er’e veda etti

Pınaraltı İlk ve Ortaokulu Müdürü Kâtip Er, 65 yaşını doldurması nedeniyle 40 yıl 9 ay 12 günlük eğitim hizmetine son noktayı koyarak emekliye ayrıldı.

Pınaraltı İlk ve Ortaokul Müdür Kâtip Er’e veda etti
Pınaraltı İlk ve Ortaokulu Müdürü Kâtip Er, 40 yıl 9 ay 12 gün hizmet ettiği Türk Eğitim camiasındaki görevinden 01.01.2020 tarihi itibariyle 65 yaşını doldurması nedeniyle emekliye ayrıldı.

 

Müdür Katip Er için bir veda yemeği programı düzenledi. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öncülüğünde Of Sahil Hasbahçe Restoranda düzenlenen yemeğe Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir, Okul ve Kurum Müdürleri ile Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar katıldı.

 

Akşam yemeği ile başlayan veda programı, Kâtip Er için hazırlanan slayt sunumuyla devam etti.  Sunumun ardından emekliye ayrılan Müdür Katip Er duygularını belirten bir konuşma yaptı.

 

Kâtip Er konuşmasında; “Gerçekten çok duygulandım. Onun için çok konuşamayacağım. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze böyle güzel bir program tertip ettiği için ve siz değerli müdürlerimizin katılımlarımız de katılımları için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten insanın uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla veda ederken de bir arada olması çok mutluluk verici bir olay. Birlikte çok güzel hizmetler yaptık. Allaha şükürler olsun ki yüzümüzün akıyla görevimizi tamamladık. İstemeyerek de olsa kırdığım arkadaşlarım olmuşsa hepsinden özür diliyorum, haklarını helal etmesini talep ediyorum. Varsa benim hakkım helal ediyorum. Sizlere bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada; “Ne mutlu ki Kâtip hocam alnının akıyla görevini tamamladı. Allah hepimize de nasip etsin. Kâtip beyle bizim hayatımız birçok kez kesişti. Yıllar önce Of’a geldiğimde idareciliği düşünmediğimde idareciliği gündemime aldıran oldu. Biz kendisinden, çalışmasından her zaman memnun kaldık. Rabbim de kendisinden razı olsun. İlçemiz eğitimine yaptığı katkılar nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Eğitimcinin emeklisi olmaz, izinlisi olur. Onu da izine ayrılmış kabul ediyoruz. Onun bilgi ve tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Allah; ailesiyle bundan sonraki hayatında sağlık, sıhhat, mutluluk içinde bir hayat geçirmeyi nasip etsin.” sözleriyle duygularını ifade etti.

 

Okul Müdürleri de emekliye ayrılan Pınaraltı Ortaokulu Müdürü Katip Er ile ilgili yaşadıkları anıları paylaştılar.

 

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Katip Er’e pla

ket ve hediye tablo takdim etti. Okul Müdürlerinin hediyesini ise İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan takdim etti.

 

Çay sohbeti ile devam eden program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 4 yıl Önce

DEĞERLİ KARDEŞİM EMEKLİLİK HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.SAĞLIKLI YILLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24